Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2024. 04. 07. Híreink

Húsvét ünnepe utáni1. vasárnap

Alkalmaink
–  Hétfőn 18 órától a Férfikör márciusi alkalma új gyülekezeti teremben.
– Kedden 10 órakor nyugdíjas bibliaóra, 17 órától konfirmációi előkészítő, 19:30-tól pedig Apakör.
– Szerdán 16:45-től folytatódik a Bibliaiskola, 19 órától XY kör.
– Pénteken 16:30-tól Bibliakuckó, 18 órától ifi, 19 órakor középkör, mely egyben László Dávid lelkész-jelöltünk vizsgatanítása is.

Egyéb
– Őszi gyülekezeti hétvégénkre egy kiadvánnyal szeretnénk megemlékezni gyülekezetünk megalakulásának 100 évfordulójáról. Ezért szeretettel kérjük a testvéreket, hogy akinek esetleg van valami emléke, fotója a múltból (elsősorban az 1910–1925 közötti időszakból), akkor azt kölcsönbe kaphassuk, archiválás ill. kiállítás céljából. Segítségüket előre is hálásan köszönjük!
– Felhívjuk a figyelmet a Márton ládája ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.
– A „Találkozó Veled” egyházkerületi nap idén Miskolcon lesz május 25-én. Részletekről később tudunk tájékoztatást adni. 

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Ev. Élet magazint, húsvéti Hírlevelünket, valamint egyéb kiadványainkat.

Adományok
Az ünnepi perselypénz Nagypénteken és Húsvét két napján Farkasréten 44.000,- Ft, Kelenföldön Nagypénteken és Húsvét vasárnap pedig 136.000,- Ft volt. A mai offertórium a gyülekezet fenntartását szolgálja. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja, aki nagy irgalmából újjászült minket Jézus Krisztusnak a halottak közül való feltámadása által élő reménységre.” (1Pt 1,3)