Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2024. 03. 03. Híreink

Böjt 3. vasárnapja
Temetés
A héten vettünk végső búcsút Kosznáné Endrődi Kinga (78†) testvéreinktől. Jézus Krisztus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is, él.

Alkalmaink
– Hétfőn 18.30-kor H(étfői)IFI, egyetemisták biliaórája az új gyülekezeti teremben, vendégünk lesz Tornyosi Eszter teol. hallgató.
– Kedden 10 órakor nyugdíjas bibliaóra, 17 órától konfirmációi előkészítő.
– Szerdán 18 órától folytatódik az Öröm a böjtben zenés sorozat Tóth Melinda szolgálatával. A részletes program megtalálható a hirdetőtáblákon és elektronikus felületeinken.
– Idei világimanapi alkalmunkat csütörtök este 18 órától tartjuk az új gyülekezeti teremben. A liturgiát a palesztin testvérek állították össze.
– Pénteken 16.30-tól Bibliakuckó, 18 órától Ifi, 19 órától középkör lesz.
– Jövő vasárnap a 10:30-as istentiszteleten kerül sor az új tisztségviselők, a presbiterek és a képviselő-testületi tagok beiktatására.

Egyéb
Felhívjuk a figyelmet a Márton ládája ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Ev. Élet magazint, valamint egyéb kiadványainkat.

Adományok
A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 19 200,- Ft, Kelenföldön vasárnap 86 470,- Ft, a böjti sorozat szerdai alkalmán 11 200,- Ft volt.
Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje
Jézus mondja: „Aki az eke szarvára tesz a kezét, és hátratekint, nem alkalmas az Isten országára”. (Lk 9,62)