Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2024. 01. 21. Híreink

Vízkereszt ünnepe utáni utolsó vasárnap

Alkalmaink
-Az idei újbudai ökumenikus imahét holnap este 6 órakor kezdődik templomunkban. A hét további alkalmai szórólapon elvihetők az iratterjesztésből.
– Kedden 10 órakor nyugdíjas bibliaóra, 17 órától konfirmációi előkészítő lesz.
– Pénteken 16:30-tól Bibliakuckó.
– Jövő vasárnap este 6-kor kezdődik az Elhívásaink c. négyalkalmas vesperasorozat az Evangélikus Hittudományi Egyetem teológus–lelkész szakos hallgatói és a 28 éves fennállását ünneplő kántorátus szolgálatával. Január 28-án Bányai Tamás lesz a vendégünk. Szórólap az iratterjesztésben.
– Nagyon várjuk a jelentkezéseket a gyülekezeti hétvégére, amit február 16–18-ig tartunk Balatonszászón. Jelentkezni az iratterjesztésben található jelentkezési lapon vagy elektronikus formában a: https://forms.gle/diA3nyet7Y77DZRR6 linken lehet. Témánk az Idők jelei.

Egyéb
– Gyülekezetünkben három hét múlva, február 11-én a 10:30-as istentiszteletet követően kerül sor a tisztújító közgyűlésre. A felkészüléshez ajánljuk a testvérek számára készült választási tájékoztatót. Esetleges kérdéseikkel bizalommal keressék lelkészeinket, felügyelőinket.
– Felhívjuk a figyelmet a Márton ládája ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Ev. Élet magazint, a Bibliaolvasó Útmutatót, az Ev. naptárt és egyéb kiadványainkat.

Adományok
A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 14 500,- Ft, Kelenföldön pedig 60 485,- Ft volt.
Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Jézus mondja: „Akkor eljönnek napkeletről és napnyugatról, északról és délről, és asztalhoz telepednek Isten országában.” (Lk 13,29)