Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2023. 11. 12. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni utolsó előttit megelőző (Ítélet) vasárnap

Keresztelő
Az elmúlt héten megkereszteltük Vas Ervin Levente kistestvérünket. Isten áldása kísérje őket szeretteikkel együtt!

Alkalmaink
– Hétfőn 18:30-tól lesz a FÉK következő alkalma az új gyülekezeti teremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk.
– Kedden 10 órakor bibliaóra, 17 órától konfirmációi előkészítő, 18 órától a Kelenföld 100 munkacsoport tartja első megbeszélését a tárgyalóban. Ezt követően 19:30 órakor apakör lesz.
– Szerdán 16:45-től bibliaiskola, pénteken 16:30-tól bibliakuckó lesz.

Egyéb
-Felhívjuk a figyelmet a Márton ládája ételdobozra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba. Gondoljunk rászoruló testvéreinkre ezekben az egyre nehezebb időkben. Aki utalna szeretne erre a kiemelten fontos célra, kérjük írja be a közleménybe: Márton ládája. Köszönjük!
– Jövő évben esedékes egyházunk hatévenkénti általános tisztújítása, így jövő január-februárban gyülekezetünkben is választásra kerül majd sor. Kérjük a testvéreket, hogy már most kezdjenek el gondolkodni, hogy kiket látnának szívesen a különböző gyülekezeti tisztségekben, a presbiterek között ill. a képviselő testületben. A tájékoztató és az ajánlószelvények, melyeken javaslatainkat megtehetjük, kikerültek az iratterjesztésbe.

Iratterjesztés
Szeretettel ajánljuk az Ev. Életet, a Credo és egyéb kiadványainkat.

Adományok
A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 18 900,- Ft, Kelenföldön pedig 39 590,- Ft volt.
Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Felhívjuk a figyelmet az idei esztendő egyházfenntartói járulék befizetésének lehetőségére, amit csekken, átutalással vagy hivatalunk nyitvatartási idejében személyesen tehetünk meg.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Jézus mondja: „Boldogok, akik békét teremtenek, mert ők Isten fiainak neveztetnek.” (Mt 5,9)