Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2023. 06. 18. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 2. vasárnap

Esketés
Tegnap fogadtak egymásnak örök hűséget Kajári János és Darányi Anett testvéreink. Isten áldása kísérje őket közös életútjukon.

Alkalmaink
– Kedden 10 órakor bibliaórát tartunk.
– A konfirmandus korú gyermekek szüleinek már most hirdetjük, hogy az ősszel induló konfirmációi oktatásról szóló információs lapok az iratterjesztésből elvihetők.

Iratterjesztés
Szeretettel ajánljuk hírlevelünk nyári számát, az Evangélikus Élet és a Credo legfrissebb számait, valamint egyéb kiadványainkat.

Egyéb
Szeretettel hirdetjük a II. Barcasági és Királyföldi Csángó-Magyarok Zarándoklatra szóló invitálást (ld. plakát!). A zarándoklatra 2023. június 29. – július 2. között kerül sor, egyházunknál a részvétel költségeihez 20.000,- Ft/fő hozzájárulásra lehet pályázni. Jelentkezési határidő június 22., csütörtök a lelkészi hivatalban telefonon (361 21 59), a kelenfold@lutheran.hu címen, vagy lelkészeinknél.

Adományok
A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 10.000,- Ft, Kelenföldön pedig 33.505,- Ft volt.
Mai adományainkkal országos gyűjtést támogatunk: a lelkészek gyógykezeltetése céljára gyűjt egyházunk. Kérjük, hogy aki még szeretné támogatni az idei áldozati vasárnap céljait, átutalással vagy csekken megteheti, a közleménybe írja be: áldozati vasárnap.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Jézus Krisztus mondja: „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Mt 11,28)