Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2023. 06. 04. Híreink

Szentháromság ünnepe

Keresztelő
Az elmúlt héten megkereszteltük Páll Anna Mária és Miklóssy Zsófia kistestvéreinket. Isten áldása kísérje őket szeretteikkel együtt!

Temetés
Múlt héten vettünk végső búcsút Nagy Erzsébet Szilvia (†64) testvérünktől. Jézus Krisztus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él.

Alkalmaink
– Ma este 18 órakor hálaadó vespera és a kelenföldi zenei együttesek közös évadzáró hangversenye lesz templomunkban. A nyári hónapokban egyszerű igei renddel tartjuk a vasárnap esti istentiszteleteket, a zsoltározó istentiszteletek szeptemberben folytatódnak.
– Heti alkalmainkat a szokott rendben tartjuk.
– Pénteken 18(!) órától kihelyezett középkör.
– Jövő vasárnap 10:30-kor tanévzáró istentiszteletet tartunk, ezt követően piknikre hívjuk a gyülekezetet a templomkertbe. Aznap Kelenföldön csak egy istentiszteletet tartunk. A piknikre szívesen fogadunk salátákat, illetve édes és sós süteményt.

Iratterjesztés
Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Élet és a Credo legfrissebb számait, valamint egyéb kiadványainkat.

Adományok
A pünkösdi ünnepkör perselypénze Farkasréten 38.400,- Ft, Kelenföldön 109.330,- Ft volt. Külön köszönetet mondunk a konfirmandusok szüleinek adományáért, ami 306.000,- Ft volt.
Mai adományainkkal az áldozati vasárnap keretében gyülekezetünk lakásainak energetikai felújítását és a farkasréti templomunk tetőfelújítását támogatjuk.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

Szentháromság ünnepének igéje:
Az Úr Jézus Krisztus kegyelme, Isten szeretete és a Szentlélek közössége legyen mindnyájatokkal.” (2 Kor 13,13)