Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2023. 05. 07. Híreink

Húsvét ünnepe utáni 4. vasárnap

Temetés
Végső földi búcsút vettünk Miklóssy Lászlóné sz.: Kiss Márta (†78) és Varga István (†72) testvéreinktől. Jézus Krisztus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él.

Alkalmaink
– Hétfőn este 18 órától Szávay Gábor, az Enyingi Agrár Zrt vezérigazgatója lesz a férfikör vendége. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk.
– Kedden 10 órakor bibliaóra, 17 órától konfirmációi előkészítő, este 19:30-tól apakör.
– Szerdán 16:45 órától bibliaiskola az új gyülekezeti teremben.
– Csütörtökön 18 órától kisifi az irodában.
– Pénteken 16:30-tól bibliakuckó a régi gyülekezeti teremben, 17 órától nagyifi, 19 órától középkör az új gyülekezeti teremben.
– Jövő vasárnap este 6 órakor ifjúsági istentisztelet lesz.

Egyéb
– Az adóbevallások jóváhagyásakor ne feldkezzen meg senki sem az egyházi 1% felajánlásáról, a technikai szám 0035. Kérjük, hogy azok is tegyenek nyilatkozatot, akiknek a bevallásukban 0 Ft az adójuk, mert számít a felajánlások száma is.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet magazin és a Credo folyóirat legfrissebb számait és egyéb kiadványainkat.

Perselypénz
Köszönettel hirdetjük, hogy a múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 11200,- Ft, Kelenföldön pedig 46215,- Ft volt. Mai adományainkkal az egyházzene ügyét támogatjuk, és kapcsolódunk be ezáltal az országos gyűjtésbe. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Énekeljetek az Úrnak új éneket, mert csodákat tett és jobbja szabadulást szerzett. (Zsolt 98,1)