Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2023. 01 22. Híreink

Vízkereszt ünnepe utáni 3. vasárnap

Keresztelő
Az elmúlt héten megkereszteltük Harangozó Amira Csinszka kistestvérünket. Isten áldása kísérje őt szeretteikkel együtt!

Temetés
Az elmúlt héten kísértük utolsó útjára Somodi Lajos (†76) és Gátvölgyi László (†83) testvérünket. Jézus mondja: Én vagyok a Feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él. Isten adjon vigasztalást a gyászolóknak!

Alkalmaink
– Kedden 10 órától bibliaóra és kismamakör, 17 órától konfirmációi előkészítő.
– Szerdán 16:45 órakor bibliaiskola.
– Csütörtökön 18:00-tól kisifi az irodában.
– Pénteken 16:30-tól bibliakuckó (ovis, kisiskolás hittan) lesz az irodában, 17 órától Nagyifi.

Egyéb
– Gyülekezetünkben frissítést végezünk a kapcsolattartási adatokban, ehhez kérjük, hogy akik még nem tették meg, a kelenadat.lutheran.hu címen vagy papír űrlapon adják meg adataikat. A papíron kitöltött űrlapokat juttassák el a lelkészi hivatalba, vagy hozzák el a templomba.
– Környezetünkben lévő rászorultakon a Márton ládája ételdobozunkkal tudunk segíteni, amelybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk , az Evangélikus Élet és a Credo folyóirat legfrissebb számait, a Bibliaolvasó útmutatót, az Evangélikus naptárt, valamint az iratterjesztés egyéb kiadványait.

Adományok
A múlt vasárnapi perselypénz, Farkasréten 61 750,- Ft, Kelenföldön 51 270,- Ft, a hétfői ökumenikus istentiszteleten 36 200,- Ft volt.
Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Felhívjuk a figyelmet az idei esztendő egyházfenntartói járulék befizetésének lehetőségére, melyet csekken, átutalással vagy hivatalunk nyitvatartásakor, személyesen tehetünk meg. Gyülekezetünk is nehezedő anyagi helyzetbe került, ne feledjük, hogy közösségünk működését, lelkészeink és munkatársaink fizetését tagjaink adományaiból tudjuk fenntartani.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Jézus mondja:Akkor eljönnek napkeletről és napnyugatról, északról és délről, és asztalhoz telepednek Isten országában.” (Lk 13,29)