Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. november 19. Hirdetés

2017. november 19. Szentháromság ü. u. u. e. v.

1. Alkalmaink
– Heti alkalmainkat a szokott rendben tartjuk, részletek a hirdetőtáblákon, honlapunkon illetve Facebook-oldalunkon.
– Hétfőn 18.30 órától Női kör lesz a gyülekezeti teremben.
– Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt szerdán a Petőfi Irodalmi Múzeumba (Bp., Károlyi u. 16.) kihelyezett bibliaiskolai alkalmunkra. Részletek a Hirdetőtáblákon ill. szórólapokon.
– Szombaton, 17 órakor tartja szokásos novemberi összejövetelét a „Kendeh-Botta ifjúság”, melyen Blázy Árpádné áhítatot, Thurnay Béla pedig előadást tart.
– Már most hirdetjük, hogy december 2-án, szombaton Ádventi kézműves délutánt tartunk a gyülekezeti teremben 15 órai kezdettel. Másnap, Ádvent első vasárnapján az istentisztelet után ádventi jótékonysági vásárt tartunk a tanácsteremben – az ifik szervezésében.

2. Egyéb
– A Jelölőbizottság előkészítette a 2018-as általános egyházi tisztújítást. A szükséges választási hirdetményt kifüggesztette (ez az iratterjesztési asztalról is elvihető nyomtatott verzióban). A jelöltekre az ajánlást december 10-ig lehet leadni az erre kihelyezett dobozokba (Klfd, Frét, Hiv.).
– Szeretnénk megköszönni minden kedves testvérünknek, akik már rendezték az idei, 2017-es évre szóló egyházfenntartói járulék befizetését! Aki esetleg ezt még nem tette volna meg, az december 31-ig még pótolhatja, akár utalással, akár személyesen a lelkészi hivatalban. Áldozatvállalásukat előre is köszönjük!

3. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe az Evangélikus Élet magazin számát és egyéb kiadványainkat.

4. Offertórium
– A múlt vasárnapi offertórium Farkasréten 13.600,- Ft, Kelenföldön pedig 78.250,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje:
A hét igéje: Mindnyájunknak leplezetlenül kell odaállnunk a Krisztus ítélőszéke elé. (2 Kor 5,10)