Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. november 12. Hirdetés

2017. november 12. Szentháromság ü. u. 22. v.

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Széll Julianna, Kovács Emília és Mauch Flynn Lemmy kistestvéreinket, valamint két héttel ezelőtt Jánosi Zsolt felnőtt testvérünket. Isten áldása kísérje a megkeresztelt gyermekeket és felnőttet szeretteikkel együtt!

2. Esküvő
– Tegnap fogadtak egymásnak örök hűséget Fábry Katalin és Bence Áron testvéreink. Isten áldása kísérje őket közös életútjukon!

3. Alkalmaink
– Hirdetem, hogy heti alkalmainkat a szokott rendben tartjuk, a részleteket megtaláljuk a hirdetőtáblán, a honlapunkon, illetve Facebook-oldalunkon.
– Kedden 10 órakor Kismamakör lesz a gyülekezeti teremben, 19 órakor pedig Szenior Férfi Kör a tanácsteremben.

4. Egyéb
– A Jelölőbizottság előkészítette a 2018-as általános egyházi tisztújítást. A szükséges választási hirdetményt kifüggesztette (ez elvihető az iratterjesztési asztalról is nyomtatott verzióban). A jelöltekre az ajánlást december 10-ig lehet leadni az erre kihelyezett dobozokba- Kf, Frét, Hiv
– Szeretnénk megköszönni minden kedves testvérünknek, akik már rendezték az idei, 2017-es évre szóló egyházfenntartói járulék befizetését! Aki esetleg még nem tette volna meg, az december 31-ig még megteheti, akár utalással, akár személyesen a lelkészi hivatalban az irodavezető-pénztárosnál. Áldozatvállalásukat előre is köszönjük!
5. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe az Evangélikus Élet magazin számát és egyéb kiadványainkat.

6. Offertórium
– A múlt vasárnapi offertórium Farkasréten 8.100,- Ft, Kelenföldön pedig 54.585,- Ft volt. A Márton-napi jótékonysági vásár adománya: 36.300 Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje:
A hét igéje: Íme, most van a kegyelem ideje! Íme, most van az üdvösség napja! (2 Kor 6,2)