Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. március 6. Hirdetés

2017. március 6. Böjt 1. v.

1. Megemlékezés
– Lukátsi Istvánné sz.: Sauerborn Ida (5 éve †) és Lukátsi István (21 éve †, megeml: Frét, 9.00). Boldogok, akik az Úrban haltak meg!
2. Alkalmaink
– Ma tartjuk az idei áldozati vasárnapot, melyről levelet küldtünk ki minden családnak. Aki adományát utalni szeretné, kérjük, hogy a közlemény sorba írja majd rá: ’Áldozati vasárnap 2017’.
– Holnap 10 órakor Nyugdíjas bibliaóra, este 19 órától a Fiatal felnőttek (FIFA) filmklub-összejövetele, melyen folytatódik a Bergman-sorozat.
– Kedden délután 16.45 órakor konfirmációi oktatás.
– Szerdán 16.45-től Bibliaiskola a gyülekezeti teremben, este 19 órától pedig Nagyifi a hittanteremben.
– Pénteken 16 órától Kisifi a gyülekezeti teremben, este 19 órától pedig Középkör, melynek témája az Ágostai Hitvallás.
– Jövő vasárnap a 10.30-as istentiszteleten Ittzés János nyugalmazott püspök szolgál igehirdetéssel és megkereszteli unokáját, Kornélt.
– Már most hirdetjük, hogy március 22. és április 12. között, négy részes, zenés böjti sorozatot tartunk, szerdánként 18 órától, templomunkban Árulások címmel.
3. Iratterjesztés
– Az Evangélikus Élet legújabb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
4. Egyéb
– Törvényi kötelezettségünknek eleget téve kihelyeztük egyházközségünk választói névjegyzékét, mely az előző két év egyházfenntartói befizetéseit figyelembe véve készült el. Kérjük, hogy ki-ki ellenőrizze, és bátran egészítse ki, amennyiben hibát talál benne.
– Felhívjuk a testvérek figyelmét az adó 1%-ára, amelyről részleteket és a technikai számokat az iratterjesztési asztalon találjuk.
5. Offertórium
– Hálát adunk a múlt heti offertóriumért, mely Farkasréten 13.300, – Ft, Kelenföldön 38.460, – Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Legyen Isten áldása az adakozókon és az adományokon egyaránt!
A hét igéje: Ha kiált hozzám, meghallgatom. (Zsolt 91,15)