Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. február 26. Hirdetés

2017. február 26. Ötvened v.

1. Alkalmaink
– Holnap 10 órakor Nyugdíjas bibliaóra.
– Kedden délután 16.45 órakor konfirmációi oktatás.
– Szerdán 16.45-től Bibliaiskola a gyülekezeti teremben, este 19 órától pedig Nagyifi a hittanteremben.
– Pénteken mi leszünk kerületünkben a házigazdái az Ökumenikus Világimanapnak, mely délelőtt 10 órától kezdődik tanácstermünkben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk! Délután 16 órától a Kisifi tartja alkalmát a gyülekezeti teremben, 18.30-tól pedig az Istentiszteleti felolvasók (IFA) bibliaköre az irodában.
– Szombaton 16.30-tól tavaszi szeretetvendégségünket tartjuk, melyen Protestáns politikai filozófia: a zsarnoköléstől az önkormányzatiságig címmel Dr. Birkás Antal politológus, pedagógus, evangélikus teológus tart előadást. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk erre is!
– Jövő vasárnap fél 10-től családi istentiszteletet is tartunk.
– Az idei áldozati vasárnapot szintén jövő vasárnap tartjuk, melyről levelet a napokban küldtünk ki minden családnak. Aki adományát utalni szeretné, kérjük, hogy a közlemény sorba írják bele: ’áldozati vasárnap 2017’.
– Már most hirdetjük, hogy március 22. és április 12. között, négy részes, zenés böjti sorozatot tartunk, szerdánként 18 órától, templomunkban Árulások címmel.
2. Iratterjesztés
– Az Evangélikus Élet legújabb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
3. Egyéb
– Törvényi kötelezettségünknek eleget téve kihelyeztük egyházközségünk választói névjegyzékét, mely az előző két év egyházfenntartói befizetéseit figyelembe véve készült el. Kérjük, hogy ki-ki ellenőrizze, és bátran egészítse ki, amennyiben hibát talál benne.
4. Offertórium
– Hálát adunk a múlt heti offertóriumért, mely Farkasréten 14.100, – Ft, Kelenföldön 51.280,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Legyen Isten áldása az adakozókon és az adományokon egyaránt!
A hét igéje: Légy erős kősziklám! (Zsolt 31,3)