Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. február 19. Hirdetés

2017. február 19. Hatvanad v.

1. Megemlékezés
– A feltámadás reménységével búcsúztunk el Oszvald Péterné sz. Vladár Ida (†87), Óvári Gusztáv (†72) és Vásárhelyi Mihály (†91) testvéreinktől. (megemlékezés:10.30). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!
2. Alkalmaink
– Holnap 10 órakor Nyugdíjas bibliaóra lesz, este 18.30-tól pedig a Női kör tartja alkalmát: az olvasnivaló elvihető az iratterjesztési asztalról.
– Kedden délután 16.45 órakor konfirmációi oktatás, este 19 órától Szenior Férfi Kör a gyülekezeti teremben.
– Szerdán 16.45-től Bibliaiskola lesz a gyülekezeti teremben, este 19 órától pedig Nagyifi a hittanteremben.
– Pénteken 16 órától a Kisifi tartja alkalmát a gyülekezeti teremben.
– Már most hirdetjük: Március 3-án mi leszünk kerületünkben a házigazdái az Ökumenikus Világimanapnak, mely délelőtt 10 órától kezdődik majd tanácstermünkben.
– Március 4-én, szombaton 16.30-tól pedig tavaszi szeretetvendégségünket tartjuk, melyen Protestáns politikai filozófia: a zsarnoköléstől az önkormányzatiságig címmel Dr. Birkás Antal politológus, pedagógus, evangélikus teológus tart előadást. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk erre az alkalomra is!
3. Iratterjesztés
– Az Evangélikus Élet legújabb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
4. Egyéb
– Az idei áldozati vasárnapot március 5-én tartjuk, melyről levelet a napokban küld(t)ünk ki minden családnak.
– Törvényi kötelezettségünknek eleget téve kihelyeztük egyházközségünk választói névjegyzékét, mely az előző két év egyházfenntartói befizetéseit figyelembe véve készült el. Kérjük, hogy aki teheti, ellenőrizze a listát, egészítse ki, amennyiben hibát talál benne.
5. Offertórium
– Hálát adunk a múlt heti offertóriumért, mely Farkasréten 13.900, – Ft, Kelenföldön 40.435,- Ft (+50.000,- Ft adomány) volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Legyen Isten áldása az adakozókon és az adományokon egyaránt!
A hét igéje: Ma, ha az ő hangját halljátok, ne keményítsétek meg a szíveteket. (Zsid 3,15)