Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2017. január 15. Hirdetés

2017. január 15. Vízkereszt ü. u. 2. v.

1. Keresztelés
– A tegnapi napon megkereszteltük Krámer Panna kistestvérünket. Isten áldása kísérje megkeresztelt testvérünket és szeretteit!

2. Temetés:
– Pénteken kísértük utolsó földi útjára Dzúr Magdolna (†91) testvérünket (Megeml.: 10.30). Boldogok, akik az Úrban haltak meg!

3. Alkalmaink
– Ma délután 17.30-kor a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának lágymányosi székházában (Magyar tudósok krt. 3.) lelkészünk, Blázy Árpád Reformátori lelkiség – Luther legkedvesebb igéje címmel előadást tart. Minden érdeklődőt szeretettel hívnak és várnak.
– Holnap 10 órakor Nyugdíjas bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben, este 18 órai kezdettel pedig Makláry Ákos, görög katolikus lelkész igehirdetési szolgálatával elkezdődik kerületünkben is az ökumenikus imahét. A hét részletes programja megtalálható az iratterjesztési asztalon.
– Kedden délután 16.45 órakor konfirmációi oktatás lesz, este 19 órától Szenior Férfi Kör a gyülekezeti teremben.
– 19 órától Nagyifi lesz a hittanteremben.
– Pénteken 16 órától a Kisifi tartja alkalmát a gyülekezeti teremben.

4. Iratterjesztés
– Az Evangélikus Élet legújabb számát, a 2017-es gyülekezeti, gyermekrajzos naptárunkat (600,- Ft), az Útmutatót, Evangélikus Naptárt, a Botta István életéről szóló könyvünket, és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

5. Offertórium
– Hálát adunk a templomépítésre és renoválásra országosan meghirdetett múlt heti offertóriumért, mely Farkaréten 11.600, – Ft, Kelenföldön 59.835,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Legyen Isten áldása az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje: A törvény Mózes által adatott, a kegyelem és az igazság Jézus Krisztus által jelent meg. (Jn 1,17)