Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. december 4. Hirdetés

2016. december 4. Ádvent 2. v.

1. Temetés
Elkísértük utolsó földi útjára Páris György (†82) testvérünket. Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg. (Megeml. fél 11-kor)
2. Alkalmaink
– Ma a fél 10-es családi istentiszteletet követően (KF) ádventi-karácsonyi jótékonysági vásárt tartunk a tanácsteremben – az ifik szervezésében, du. 15 órától pedig svéd nyelvű istentisztelet lesz templomunkban.
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben, este 19 órától a FIFA alkalma, melyen A reformáció kezdetei a Kárpát-medencében címmel lesz vetített képes előadás megbeszéléssel.
– Kedden 16.45-től konfirmációi előkészítő a gyülekezeti teremben.
– Szerdán 18 órai kezdettel folytatódik az ádventi zenés sorozat. Részletek a hirdetőtáblákon és a kijáratnál elvihető szórólapokon. Este 19 órától Nagyifi a lelkészi hivatalban.
– Pénteken 16 órától a Kisifjúság alkalma lesz a gyülekezeti teremben, 16.30-tól a karácsonyi műsor próbája a templomban, 19 órától a Középkör soron következő alkalma a gyülekezeti teremben.
3. Egyéb
– Rakjuk össze! – összefogás az új hittanteremért és konyháért (szórólapon-kf).
– Már most szeretettel hívjuk gyülekezetünk tagjait 2016. december 14-én 17 órára az A TE IGÉD IGAZSÁG – Botta István lelkész szolgáló élete és munkássága című könyv ünnepélyes bemutatására a gyülekezet tanácstermébe. Az ünnepi alkalmat megnyitja dr. Fabiny Tamás püspök, a könyvet bemutatja Thurnay Béla szerkesztő.
4. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Élet krónikaszámát, a 2017-es Bibliaolvasó Útmutatót, és egyéb kiadványainkat.
5. Offertórium
– A múlt vasárnapi istentiszteletek offertóriuma Farkasréten 11.900,- Ft, Kelenföldön pedig 49.245,- Ft volt. A mai adományainkkal a gyülekezet céljait támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!
– Szeretnénk megköszönni minden kedves testvérünknek, akik már rendezték az idei, 2016-os évre szóló egyházfenntartói járulék befizetését! Aki esetleg még nem tette volna meg, az december 31-ig még pótolhatja, akár utalással, akár személyesen a lelkészi hivatalban az irodavezető-pénztárosnál. Áldozatvállalásukat előre is köszönjük!
A hét igéje: Egyenesedjetek fel, és emeljétek fel a fejeteket, mert közeledik a megváltásotok. (Lk 21,28)