Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. november 27. Hirdetés

2016. november 27. Ádvent 1. v.
1. Temetés
Elkísértük utolsó földi útjára Oláh Józsefné sz. Baráth Katalin (†93), Lányi Jánosné sz. Liska Erzsébet (†88), Sáli Imréné sz. Lendvay Erzsébet (†86) és Gergely Mihály (†94) testvéreinket. Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg. (Megeml. fél 11-kor)
2. Alkalmaink
– Ma a fél 11-es istentiszteletet követően (KF) ádventi-karácsonyi jótékonysági vásárt tartunk a tanácsteremben – az ifik szervezésében. A vásáron bolhapiac is lesz. A vásár, jövő vasárnap a családi istentisztelet után a gyülekezeti teremben folytatódik. Aki erre bármilyen tárgyat fel tud ajánlani, kérjük, jelezze a lelkészi hivatalon keresztül. Köszönjük!
– Ma du. 16 órakor a Páros-kör tartja ádventi alkalmát a gyülekezeti teremben.
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben,
– Kedden 16.45-től konfirmációi előkészítő a gyülekezeti teremben, este 18 órától presbiteri ülés a tanácsteremben.
– Szerdán kezdődik az idei ádventi zenés sorozat, melyre szeretettel hívogatunk mindenkit. A sorozatot szerdánként este 6 órai kezdettel a templomban tartjuk. Részletek a szórólapon a kijáratnál.
– Szerdán este 19 órától Nagyifi a lelkészi hivatalban.
– Csütörtökön 18 órától imaóra lesz a gyülekezeti teremben.
– Pénteken 16 órától a Kisifjúság alkalma lesz a gyülekezeti teremben, 18 órától a Lakásifi soron következő alkalma ugyanott, 18.30-tól pedig az Istentiszteleti felolvasók (IFA) bibliaköre az irodában.
– Vasárnap (ádventi) családi istentisztelet is tartunk 9.30-as kezdéssel, de közös éneklésre már mindenkit 9.15-re hívunk és várunk a templomba.
3. Egyéb
– Rakjuk össze! – összefogás az új hittanteremért és konyháért (szórólapon-kf).
– Konfirmandusaink köszöntése. A szülőket az istentiszteletet követően rövid megbeszélésre az irodánkba várjuk.
4. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk az Evangélikus Élet magazinszámát, a 2017-es Bibliaolvasó Útmutatót, a Credo folyóirat legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat.
5. Offertórium
– A múlt hétvégi alkalmak offertóriuma Farkasréten 11.700,- Ft, Kelenföldön pedig 74.075,- Ft volt. A mai adományainkkal a gyülekezet céljait támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!
– Szeretnénk megköszönni minden kedves testvérünknek, akik már rendezték az idei, 2016-os évre szóló egyházfenntartói járulék befizetését! Aki esetleg még nem tette volna meg, az december 31-ig még megteheti, akár utalással, akár személyesen a lelkészi hivatalban az irodavezető-pénztárosnál. Áldozatvállalásukat előre is köszönjük!
A hét igéje: Királyod érkezik hozzád, aki igaz és diadalmas. (Zak 9,9)