Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. november 20. Hirdetés

2016. november 20. Szentháromság ü. u. u. v.
1. Keresztelés
– Múlt vasárnap megkereszteltük Gyeskó Miléna kistestvérünket. Isten áldása kísérje megkeresztelt testvérünket és szeretteit!

2. Temetés
Az elmúlt héten kísértük utolsó földi útjára Kernács Ferencné sz. Bende Ilona (†89) testvérünket. Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg.(Megeml. fél 11-kor)

3. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben, este 19 órakor a Női kör alkalma lesz ugyanott. Az olvasni való elvihető az iratterjesztési asztalról.
– Kedden 16.45-től konfirmációi előkészítő lesz.
– Szerdán 16.45 órakor Bibliaiskola a gyülekezeti teremben, este 19 órától Nagyifi a lelkészi hivatalban.
– Pénteken16 órától a Kisifjúság alkalma lesz a gyülekezeti teremben.
– Szombaton, 26-án, ádventi kézműves délutánt tartunk a gyülekezeti teremben 3 órai kezdettel. 18 órától finn nyelvű istentisztelet lesz a tanácsteremben
– Jövő vasárnap, ádvent első vasárnapján, az új egyházi év nyitányán a fél 11-es istentiszteleten bemutatkoznak konfirmandusaink. Az istentisztelet után ádventi jótékonysági vásárt tartunk a tanácsteremben – az ifik szervezésében. A vásáron bolhapiac is lesz. Aki erre bármilyen tárgyat fel tud ajánlani, kérem, jelezze nekünk a lelkészi hivatalon keresztül. Köszönjük!
– Rakjuk össze! – összefogás az új hittanteremért és konyháért (szórólapon-kf).
– November 30-án tartjuk az ádventi sorozat első alkalmát, melyre szeretettel hívogatunk már most. A sorozat szerdánként lesz, este 6 órai kezdettel a templomban. Részletek a szórólapon a kijáratnál.

4. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe az Evangélikus Élet magazinszámát, a Credo folyóirat legfrissebb számát, a 2017-es Bibliaolvasó Útmutatót, és egyéb kiadványainkat.

5. Offertórium
– A múlt hétvégi alkalmak offertóriuma Farkasréten 12.450,- Ft, Kelenföldön pedig 39.005,- Ft volt. A mai adományainkkal a gyülekezet céljait támogatjuk. Isten áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje: Legyen derekatok felövezve, és lámpásotok meggyújtva. (Lk 12,35)