Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. augusztus 21. Hirdetés

2016. augusztus 21. Szentháromság ü. u. 13. v.

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük von Bölcsházy Attila Balázs és Szilvia Emese kistestvéreinket. Isten áldása kísérje megkeresztelt testvéreinket és szeretteiket!

2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben.
– Kedden este 20 órakor a családi istentisztelet szervező csapat tanévkezdő alkalma lesz a lelkészi hivatalban
– Szerda és péntek között egyházkerületi tanévkezdő lelkészkonferencia lesz Balatonszárszón – mindhárom lelkészünk részvételével
– Pénteken 18.30-tól az Istentiszteleti felolvasók (IFA) évkezdő alkalma az irodában.
– Szombaton lesz Zahorecz Pál Márk ordinációja Kecskeméten 17 órától, melyre gyülekezetünk tagjait is meghívta Pali, aki az előző három évben aktív szolgáló tagja volt gyülekezetünknek, különös tekintettek a családi istentiszteletekre, nyári táborokra. Az Örökkévaló áldás kísérje őt lelkészi szolgálatában!
– Ezen a hétvégén a Kisifi 10 fős csoportja a lelkészházaspár vezetésével Kolozsvárra utazott, ahol a város nevezetességein túl részt vettek a Kolozsvári Magyar Napok egy-egy rendezvényén is.
– Már most hirdetjük, hogy két hét múlva, szeptember 4-én 9.30-kor tartjuk tanévnyitó családi istentiszteletünket, melyre új hittanosainkat is szeretettel hívjuk és várjuk családjaikkal együtt
– Tegnapi nemzeti ünnepünkre való tekintettel, istentiszteletünk után elénekeljük a Himnuszt
3. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe az Evangélikus Élet magazinszámát és egyéb kiadványainkat.
4. Offertórium
– A múlt vasárnapi offertórium Farkasréten 11.200, – Ft, Kelenföldön pedig 28.185,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. A Mindenható áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje: Amikor megtettétek ezeket akárcsak eggyel is a legkisebb atyámfiai közül, velem tettétek meg. (Mt 25,40)