Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. június 26. Hirdetés

2016. június 26. Szentháromság ü. u. 5. v.

1. Házasságkötés
– Tegnap fogadtak egymásnak örök hűséget Joó Ferenc és Nagy Viktória testvéreink templomunkban. A házasságot szerző Isten áldása kísérje őket a közös életúton!
2. Temetés
– Az elmúlt héten kísértük el utolsó földi útjára Németh Vilmosné sz: Morvay Jolán (+92) és Dr. Medgyesy Ferencné sz. Böhm Eleonóra (+87)testvérünket. „Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg”.
– Húsz évvel ezelőtt búcsúztunk el Szikora Lászlóné sz: Kocsondi Alice testvérünktől (megemlékezés fél 11-kor).
2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben.
-Kedden a Nyári Evangélikus Pedagógiai Akadémia intézményvezetői napjának leszünk házigazdái
– 2016. július 7–10. között rendezik meg Budapesten a Föld Sója című Közép-Európai Keresztyén Találkozót. A találkozó kiemelt helyszíne a Tüskecsarnok, de budapesti gyülekezetek is házigazdái egy-egy alkalomnak, így gyülekezetünk is (júl. 8-án hangverseny, júl. 9-én Bibliatanulmány).
– Július 27-31. között lesz a 11. Szélrózsa Találkozó a Mátrában
– Fraknó utcai szeretetszolgálatunk júliusban zárva tart.
3. Egyéb
– A héten tartottuk idei napközis hittantáborunkat, 40 gyermek és 15 felnőtt részvételével. Köszönjük a sok-sok önkéntes segítségét, és gyülekezetünk tagjainak adományait, imádságait.
4. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe új nyári Hírlevelünk bővített, 48 oldalas számát (nem postáztuk), az Evangélikus Élet magazinszámát és egyéb kiadványainkat.
5. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnap offertóriumáért, amely Farkasréten 9.150. – Ft, Kelenföldön pedig 19.490,- Ft volt. A mai adományaikkal gyülekezetünket támogatjuk. A Mindenható áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje: Kegyelemből van üdvösségetek a hit által, és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez. (Ef 2,8)