Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2016. június 12. Hirdetés

2016. június 12. Szentháromság ü. u. 3. v.

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Nyéki Dániel Bálint és Pataki Dávid kistestvéreinket. Isten áldása kísérje megkeresztelt kistestvérünket és szeretteiket!
2. Házasságkötés
– A pénteki napon Pataki Rozi és Széll János fogadtak egymásnak örök hűséget templomunkban. A házasságot szerző Isten áldása kísérje őket a közös életúton!
3. Temetés
– A feltámadás reménységével búcsúztunk Kamondi Zoltán (†56) és Clement Andor (†72) hűséges gyülekezeti és képviselő testületi tagunktól (megeml. 10.30 óra). Jézus mondja: „Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg”.
4. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaórát tartunk a gyülekezeti teremben, este 18.30-tól a Női kör tartja évzáró alkalmát ugyanott.
– Kedden 10 órától Kismamakör lesz, olvasni való az iratterjesztésben található.
– Szerdán 19 órától a nagyifi tartja záróalkalmát
– Vasárnap 18 órától egyházzenei hangverseny lesz a templomunkban, ahol norvég vendégkórus mellett gyülekezetünk énekkara is szolgál
– Nyári napközis táborunkat június 20–24. között tartjuk.
5. Iratterjesztés
– Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe új nyári Hírlevelünk bővített, 48 oldalas számát (nem postáztuk), az Evangélikus Élet krónikaszámát és egyéb kiadványainkat.
6. Offertórium
– Köszönetet mondunk a múlt vasárnap offertóriumáért, amely Farkasréten 10.000- Ft, Kelenföldön pedig 57.935,- Ft volt. A mai adományaikkal gyülekezetünket támogatjuk. A Mindenható áldása kísérje az adakozókat és az adományokat egyaránt!

A hét igéje: Jézus mondja: „Az Emberfia azért jött, hogy megkeresse és megtartsa az elveszetett.” (Lk 19,10)