Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. november 8. Hirdetés

2015. november 8. Szentháromság ü. u. u. előttit megelőző v.

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Pusztay Johanna kistestvérünket. Isten áldása kísérje megkeresztelt testvérünket és szeretteit!
2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, este 19 órától pedig a Férfi klub (FÉK) alkalmán Blázy Árpád A reformáció kezdetei Budán (1521–1526) címmel tart vetítettképes előadást.
– Kedden 10 órakor Kismamakör lesz a gyülekezeti teremben, az olvasnivalót el lehet vinni az iratterjesztési asztalról.
– Kedden 17 órakor konfirmációi oktatás lesz a gyülekezeti teremben.
– Este 19 órától pedig a Szenior Férfi Kör tartja alkalmát a tanácsteremben. Az alkalom vendége lesz Kondor Attila, akinek (nov. 28-ig, hivatali időben) továbbra is megtekinthető A látható határa című kamara-kiállítása.
– Szerdán 16.45 órakor Bibliaiskola a gyülekezeti teremben.
– Pénteken 16 órától a kisifjúság alkalma a gyülekezeti teremben.
– Szintén pénteken 19 órától a Középkör tartja soron következő alkalmát. Az idei tanévben János 3 levelét vesszük végig
– Az egyházi év utolsó négy vasárnap esti (november 1., 8., 15. és 22.) vesperáján Balicza Iván lelkész vendégszolgálatával igehirdetés-sorozatot tartunk Mert az Isten országa közöttetek van! (Lk 17,21) címmel.
3. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk új, őszi gyülekezeti Hírlevelünket, (melyet postáztunk, de lehet vinni belőle bátran) az Evangélikus Élet, valamint a Credo legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat.
4. Offertórium
– Az elmúlt vasárnapi offertórium Farkasréten 24.790,- Ft, Kelenföldön pedig 65.930,- Ft volt. A mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Íme, most van a kegyelem ideje! Íme, most van az üdvösség napja! (2 Kor 6,2)