Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. október 25. Hirdetés

2015. október 25. Szentháromság ü. u. 21. v.

1. Temetés
– Az elmúlt héten búcsúztunk el Szedő Béláné sz: Bereznay Márta (†76) (megemlékezés fél 11-kor) és Castelli Józsefné sz: Wittner Emília (megemlékezés 18 órakor) testvéreinktől.
2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.
– Szerdán 16.45 órakor Bibliaiskola lesz a gyülekezeti teremben.
– Október 31-én, szombaton 10.30 órakor templomunkban, este 18 órakor pedig a Külső-református templomban tartunk közös reformációi istentiszteletet.
– November 1-én, a 9 órakor kezdődő farkasréti istentiszteleten, megemlékezünk előző évben előrement testvéreinkről
– Jövő vasárnap 9.30-tól családi istentiszteletet is tartunk
– Az egyházi év utolsó négy vasárnapján, (november 1.8.15.22.) az esti vesperákon, Balicza Iván lelkész vezetésével egy igehirdetés-sorozatot tartunk Mert az Isten országa közöttetek van! (Lk 17,21( címmel, kántorátusunk szolgálatával
– Már most hirdetjük, hogy november 7-én, 16.30-kor szeretetvendégséget tartunk, vendégünk ezúttal Csepregi Zoltán professzor lesz. Ez az alkalom az 5 lépés 5 százig sorozatunk nyitóelőadása.
3. Egyéb
– Az Őszi gyülekezeti hétvégéhez (ŐGyH) kapcsolódóan a tanácsteremben (nov. 28-ig, hivatali időben) megtekinthető Kondor Attila A látható határa című kamara-kiállítása.
– Bence Győzőt október 30-án, 17 órakor a budavári evangélikus templomban ordinálja Szemerei János püspök
– Mai istentiszteleteinken, nemzeti ünnepünkre való tekintettel elénekeljük a Himnuszt
4. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk új, őszi gyülekezeti Hírlevelünket, (melyet postáztunk az elmúlt héten, de lehet vinni belőle bátran) az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat.
5. Offertórium
– Az elmúlt vasárnap offertóriuma Farkasréten 8.400,- Ft, Kelenföldön pedig 55.205,- Ft volt. A mai adományainkkal a Biblia terjesztését támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Ne győzzön le téged a rossz, hanem te győzd le a rosszat a jóval. (Róm 12,21)