Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. október 18. Hirdetés

2015. október 18. Szentháromság ü. u. 20. v.

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Németh Adél Bella és Sült Emma Szonja kistestvéreinket. Isten áldása kísérje megkeresztelt testvéreinket és szeretteiket!
2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, este 18.30 órától a Női-kör tartja következő alkalmát. Az olvasnivalót el lehet vinni az iratterjesztési asztalról.
– Kedden 17 órakor konfirmációi oktatás a gyülekezeti teremben
– Szerdán 16.45 órakor Bibliaiskola lesz a gyülekezeti teremben. 17-45-től pedig a Hírlevél szerkesztősége tart megbeszélést a hivatalban.
3. Egyéb
– köszöntés és köszönetmondás (hétvége szervezőinek, vendégeinek)
– meghívás a szeretetvendégségre, közös ebédre
– Az Őszi gyülekezeti hétvégéhez (ŐGyH) kapcsolódóan a tanácsteremben (nov. 28-ig, hivatali időben) megtekinthető Kondor Attila A látható határa című kamara-kiállítása.

4. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk új, őszi gyülekezeti Hírlevelünket, (melyet postáztunk az elmúlt héten, de lehet vinni belőle bátran) az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat.
5. Offertórium
– Az elmúlt offertóriuma Farkasréten 8.050,- Ft, Kelenföldön pedig 45.175,- Ft volt. A mai adományokkal gyülekezetünket támogatjuk, a jövő héten padig a Biblia terjesztésére tarjuk a perselygyűjtést. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Ember, megmondta neked, hogy mi a jó, és hogy mit kíván tőled az ÚR! Csak azt, hogy élj törvény szerint, törekedj szeretetre, és légy alázatos Isteneddel szemben. (Mik 6,8)