Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. október 4. Hirdetés

2015. október 4. Szentháromság ü. u. 18. v.

1. Keresztelés
– Az elmúlt héten megkereszteltük Jákói Máté Ágoston kistestvérünket. Isten áldása kísérje megkeresztelt testvérünket és szeretteit!
2. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, este 19 órától pedig a Felnőtt Ifjak (FIFA) alkalmán Az úrvacsora című Bergman film lesz a témánk.
– Kedden 17 órakor konfirmációi oktatás a gyülekezeti teremben, 18 órakor presbiteri ülés a tanácsteremben.
– Szerdán 16.45 órakor Bibliaiskola a gyülekezeti teremben. Este 19 órától nagyifi lesz a hittanteremben
– Pénteken 16 órától kisifi lesz a gyülekezeti teremben.
– Szintén pénteken 18.30-tól kerül sor egy kiállítás-megnyitóra. Kondor Attila a Látható határa című kamara kiállítását, mely őszi gyülekezeti hétvégénkre való tekintettel kerül megrendezésre, Zászkaliczky Zsuzsanna nyitja meg. A kiállítás kurátora: Schneller János. A kiállítás november 28-ig látható a tanácsteremben.
– Pénteken 19 órától Középkör lesz a gyülekezeti teremben. Az idei tanévben János három levelével foglalkozunk
– Már most hirdetjük őszi gyülekezeti hétvégénket – (szórólap, ebéd!)
3. Egyéb:
– (csak Frét!) Már most hirdetjük, hogy október 17-én az Őszi gyülekezeti hétvégénk szombatján 10 órától Farkasréten tartunk előadással egybekötött alkalmat, melyre szeretettel hívjuk a testvéreket!
– A kismamáknak hirdetjük, hogy a következő alkalom olvasmányát magukkal vihetik az iratterjesztős asztalról. A baba-mama kör következő alkalma október 13-án, kedden lesz a gyülekezeti teremben.
4. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet és egyéb kiadványainkat.
5. Offertórium
– Az elmúlt héten az üldözöttek és menekültek megsegítésére gyűjtött offertórium Farkasréten 26.870,- Ft, Kelenföldön pedig 45.255,- Ft volt. A mai adományokkal gyülekezetünket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Mindenki várakozva néz Rád, és Te idejében adsz nekik eledelt. (Zsolt 145,15)