Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2015. szeptember 20. Hirdetés

2015. szeptember 20. Szentháromság ü. u. 16. v.

1. Alkalmaink
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben, este 18.30 órától pedig a Női-kör tartja tanévkezdő alkalmát a gyülekezeti teremben.
– Kedden 17 órakor kezdődik az idei konfirmációi oktatás a gyülekezeti teremben. Imádságban hordozzuk a konfirmandusainkat!
– Szerdán 16.45 órakor a Bibliaiskola a Jelenések könyvéről a gyülekezeti teremben.
– Szerdán 19 órától nagyifi lesz a hittanteremben
– Pénteken 16 (!) órától kisifi a gyülekezeti teremben.
– Szombaton presbiteri csendes napot tartunk Fóton, Dr. Cserhátiné Szabó Izabella püspök-helyettes asszony, fóti lelkésznő vezetésével
2. Egyéb:
– Köszönetet mondunk a tegnapi Nyitott Templomok Napja alkalmából szervezett programjaink önkénteseinek, szervezőinek
– Gyülekezetünk is aktívan részt vesz a menekültek megsegítésében. Ennek részleteiről Facebook oldalunkon, honlapunkon, hirdetőtábláinkon lehet olvasni, (mire van szükség, stb.). Mindenkinek köszönjük, aki bármilyen módon is segít szenvedő, menekült testvéreinken. (Felhívás a mappában.)
– A családsegítő munkatársai kérik nagy szeretettel, hogy aki adományt szeretne vinni a Fraknó utcába, az lehetőség szerint külön zsákba, felcímkézve tegye a férfi, női vagy gyerekruhát. Továbbra is az évszaknak megfelelő, még hordható, nagyméretű férfi ruhára, cipőre lenne a legnagyobb szükség.
3. Iratterjesztés
– A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet és a Credo című folyóirat legújabb számát és egyéb kiadványainkat.
4. Offertórium
– Az elmúlt hét offertóriuma Farkasréten 14.130,- Ft, Kelenföldön pedig 60.665,- Ft volt. A mai adományainkkal a szórvány gyülekezeteket támogatjuk. A jókedvű adakozót szereti az Isten! (2Kor 9,7)

A hét igéje: Mindenki várakozva néz rád, Uram, és te idejében adsz nekik eledelt. (Zsolt 145,15)