Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2014. január 5. Hirdetés

2014. január 5. Az esztendő első vasárnapja

1. Alkalmaink:

– Holnap, január 6-án, Vízkereszt ünnepén délelőtt fél 11-kor úrvacsorás, este 6-kor vesperás istentiszteletet tartunk.
– Este a szokott időben, 7 órától tartja a FIFA a következő alkalmát. Az est témája: Női-férfi lélek és pólusaik – „Viseljétek el egymást szeretettel” (Ef 4,2b)
– Pénteken 19 órától a Középkör tartja következő alkalmát, az idei tanévben témánk Jakab levele. Vendégünk is lesz ezúttal Dr. Fabiny Tibor professzor
– Egyéb alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva – részletek megtalálhatóak a hirdetőtáblákon és honlapunkon.
– Január 11-én, szombaton 18 órakor különleges alkalom lesz templomunkban, melyen a Psalterium Hungaricum Kórus ad újévi koncertet. Ők nem először vendégei gyülekezetünknek. Műsorukon a barokk kor ismert mestereinek művei szerepelnek: hallhatjuk Bach, Schütz, Palestrina és Lassus egy-egy csodálatos kórusművét. Az alkalom ingyenes, hívogassunk barátokat, ismerősöket erre a hangversenyre!

2. Iratterjesztés:

– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát, a 2014-es évi bibliaolvasó Útmutatót, és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

3. Offertórium:

– Az elmúlt vasárnap offertóriuma, Fréten 5.115,-Ft, a Bocskai úton 48.530,-Ft volt. A mai offertórium a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A hét igéje: „Láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét, telve kegyelemmel és igazsággal. (Jn 1,14)