Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2013. december 15. Hirdetés

2013. december 15. Ádvent 3. vasárnapja

1. Temetés: Az elmúlt héten búcsúztunk el Dr. Missura Jenő (†84) és Németh Árpád (†82) testvéreinktől. (Megemlékezés fél 11-kor). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!

2. Esküvő: Tegnap fogadott egymásnak örök hűséget László-Pitzer Kritóf és Bernvalner Anita templomunkban. Isten áldása kísérje őket közös életútjukon.

3. Alkalmaink:
-A mai napon, a fél 11-es zenés istentisztelet után jótékonysági ádventi-karácsonyi vásárra hívjuk a testvéreket a tanácsterembe, ahol a szenior ifjúságunk és nagyifjúságunk által, kézzel készített ajándékokat vehetjük meg.
– Heti alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva – részletek megtalálhatóak a hirdetőtáblákon és honlapunkon.
– Hétfőn este fél 7-kor a női kör tartja soron következő alkalmát a gyülekezeti teremben.
– Hétfőn este 19 órakor tartja a fiatal felnőttek köre (FIFA) karácsonyi alkalmát.
– December 17-én, kedden 18 órakor tartjuk szokásos munkatársi karácsonyunkat, melyre ez úton is hívjuk gyülekezetünk minden munkatársát, szolgálattevőjét.
– December 18-án, szerdán este 18 órakor folytatódik a zenés ádventi sorozat templomunkban. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók, ill. szórólapon elvihetők az iratterjesztésből. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket!
– Ezt követően tartja a Bibliaiskola közössége karácsonyi alkalmát a gyülekezeti teremben.
– Csütörtökön 19 órától lesz az ifikarácsony: a kisifi, nagyifi és szeniorifi közös évzáró alkalma
– Jövő vasárnap gyülekezetünk énekkara és zenekara H. Schütz Karácsonyi történetének előadásával szolgál a 18 órakor kezdődő vespera keretében

4. Iratterjesztés:
– Karácsonyi gyülekezeti Hírlevelünket, az Evangélikus Élet legfrissebb számát, a 2014-es évi bibliaolvasó Útmutatót, egyéb kiadványainkat, valamint a kézimunka kör által készített apró ajándékokat és a gyülekezeti logós pólókat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

5. Egyéb:
– Újra hirdetjük a kijáratnál található imaközösségi dobozt, melybe egy-egy papíron bedobhatjuk imatémáinkat, kéréseinket, melyekért az imaközösségünkben és a nagy kérő imádságban imádkozunk.

6. Offertórium:
– Az elmúlt vasárnap offertóriuma, Fréten 22.715,-Ft, a Bocskai úton 47.385,-Ft volt. A mai offertórium a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A hét igéje: „Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Az Úr jön hatalommal. (Ézs 40,3.10)