Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2013. december 8. Hirdetés

2013. december 8. Ádvent 2. vasárnapja

1. Alkalmaink:

– Heti alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva – részletek megtalálhatóak a hirdetőtáblákon és honlapunkon.
– Ma délután 15 órától svéd nyelvű istentisztelet lesz templomunkban
– Ma délután 16 órakor tartja a Páros kör ádventi együttlétét gyülekezeti termünkben.
– December 11-én, szerdán este 18 órakor folytatódik a zenés ádventi sorozat templomunkban. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók, ill. szórólapon elvihetők az iratterjesztésből. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket!
– Pénteken 19 órától a Középkör tartja következő alkalmát, az idei tanévben témánk: Jakab levele
– Jövő vasárnap, a fél 11-es zenés istentisztelet után jótékonysági ádventi-karácsonyi vásárra hívjuk a testvéreket a tanácsterembe, ahol a szenior ifjúságunk és nagyifjúságunk által, kézzel készített ajándékokat vehetjük meg. Részletekről az iratterjesztési asztalról elvihető szórólapokon olvashatunk!

2. Iratterjesztés:

– Új ádventi-karácsonyi gyülekezeti Hírlevelünket, az Evangélikus Élet legfrissebb számát, a 2014-es évi bibliaolvasó Útmutatót és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

3. Egyéb:

– Újra hirdetjük a kijáratnál található imaközösségi dobozt, melybe egy-egy papíron bedobhatjuk imatémáinkat, kéréseinket, melyekért az imaközösségünkben és a nagy kérő imádságban imádkozunk.

4. Offertórium:

– Az elmúlt vasárnap offertóriuma, Fréten 11.145,-Ft, a Bocskai úton 57.095,-Ft volt. A mai offertórium a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A hét igéje: „Királyod érkezik hozzád, aki igaz és diadalmas.” (Zak 9,9)