Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2013. december 1. Hirdetés

2013. december 1. Ádvent 1. vasárnapja

1. Temetés:

– Az elmúlt héten búcsúztunk el Uzoni Lásznóné sz: Koltay Ilona (†96) testvérünktől. (Megemlékezés fél 11-kor). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!

2. Alkalmaink:

– Heti alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva – részletek megtalálhatóak a hirdetőtáblákon és honlapunkon.
– Ma délután 15 órakor ádventi kézműves délután lesz Farkasréten
– Ma délután 17 órakor lesz Újbuda ádventi koszorúja első gyertyájának meggyújtása kerületünk lelkészei szolgálatával. Minden érdeklődőt szeretettel hívnak és várnak az Allee bevásárlóközpont bejáratához.
– Holnap hétfőn, este 19.00-tól folytatódik a FIFA (Fiatal Felnőttek Alkalma) önismereti sorozata, melynek témája: Komplexus – lelki görcs. Hívjuk és várjuk az érdeklődőket.
– December 4-én, szerdán este 18 órakor kezdődik az ádventi sorozat. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók, ill. szórólapon elvihetők az iratterjesztésből. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket!
– December 5-én, csütörtökön délután tartjuk az idei hajléktalanok karácsonyát a Fraknó utcai szeretetszolgálatunkban…
– Ugyancsak csütörtökön este 19 órakor imaóra lesz gyülekezeti termünkben.
– Jövő szombaton 16.30-kor szeretetvendégségre várjuk a testvéreket. Vendégünk ezúttal Kanizsai-Nagy Dóra misszióvezető lesz a Református Missziói Központtól. Az előadás témái: Menekültek a Bibliában – Befogadás és vendégszeretet a hétköznapokban – Kik a menekültek? – Hogyan élhetünk egységben? – A vendégszeretet gyakorlati lépései.
– Jövő vasárnap délután 16 órakor lesz a Páros kör ádventi együttléte gyülekezeti termünkben

3. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát, a 2014-es évi bibliaolvasó Útmutatót és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

4. Egyéb:

– Szeretnénk köszönetet mondani a hat cserép ciklámenért.

5. Offertórium:

– A Botta-ifjúság szombati találkozójának offertóriuma 25.720 Ft, az elmúlt vasárnap offertóriuma, Fréten 14.200,-Ft, a Bocskai úton 46.000,-Ft volt. A mai offertórium a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A hét igéje: „Királyod érkezik hozzád, aki igaz és diadalmas.” (Zak 9,9)