Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2013. október 6. Hirdetés

2013. október 6. Szth. ünnepe u. 19. vasárnap

1. Keresztelés: Az elmúlt héten megkereszteltük templomunkban Schneller Lujza Rebeka és Sült Ádám Levente kistestvéreinket. A Mindenható Isten őrizze őket szüleikkel együtt!

2. Alkalmaink:
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.
– Hétfő délután 5 órakor konfirmációi oktatás lesz a gyülekezeti teremben. Ugyanez nap este 19.00-tól kezdődik a FIFA (Fiatal Felnőttek A.) önismereti sorozata, melynek témája: Test és lélek kölcsönhatása.
– Kedden délelőtt 10 órakor kismamakört tartunk a gyülekezeti teremben.
– Szerdán 16.45 órakor bibliaiskola ugyancsak a gyülekezeti teremben.
– Pénteken, 16.15-kor hittanóra a gyülekezeti teremben.
– Jövő hétvégén (október 11-13.) tartjuk idei Őszi Gyülekezeti Hétvégénket, melyre vendégek érkeznek erdélyi és finn testvérgyülekezeteinkből. A részletes program olvasható hirdetőtábláinkon és a Hírlevélben. Ezen a vasárnapon (itt) a Bocskai úton csak 10.30 órakor tartunk istentiszteletet, melyen finn testvérgyülekezetünk igazgató lelkésze, Markku Rautiainen szolgál igehirdetéssel. Egyben kérjük testvéreink felajánlásait a vasárnapi közös ebédhez. Természetbeni vagy anyagi felajánlásainkat az iratterjesztésben elhelyezett íveken tehetjük meg.

3. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

4. Offertórium:
¬- A múlt vasárnap offertóriuma Fréten 10.175,- Ft, a Bocskai úton 41.495.- Ft volt. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!
Heti ige: Mindenki várakozva néz rád, Uram, és te idejében adsz nekik eledelt. (Zsolt 145,15)