Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2013. szeptember 15. Hirdetés

2013. szeptember 15. Szentháromság ünnepe u. 16. vasárnap

1. Temetés: Az elmúlt héten búcsúztunk el Bolemányi Irén (†84), Dr. Csirmaz Jánosné sz: Sotkovszky Ilona Terézia (†82) testvéreinktől. Ma emlékezünk ua. gyülekezetünk hűséges tagjára, Bakula Katalinra, aki 1 éve hunyt el. (Megemlékezés fél 11-kor). Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg!
2. Alkalmaink:
– Holnap délelőtt 10 órakor bibliaóra lesz a gyülekezeti teremben.
– Hétfő délután 5 órakor konfirmációi oktatás lesz a gyülekezeti teremben. Várjuk a 12 évnél idősebb gyermekeket a konfirmációi órára.
– Kedden este 18 órakor szerkesztőbizottsági ülése lesz irodánkban.
– Szerdán 16.45 órakor kezdődik a bibliaiskola, melyen folytatjuk a Jelenések könyvének megismerését.
– Csütörtökön 5 órától a kisifjúság tartja tanévnyitó alkalmát a gyülekezeti teremben.
– Csütörtökön lesz a Nagyifi tanévnyitó alkalma 18 órától.
– Az első gyülekezeti hittan szeptember 20-án, pénteken, 16.15-kor lesz a gyülekezeti teremben, Várjuk a gyermekek jelentkezését.
3. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Élet és a Credo evangélikus folyóirat legfrissebb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
4. Egyéb:
– Szeretettel tudatjuk a testvérekkel, hogy szeptember 15-étől Gáncs Tamás vette át a gyülekezet igazgatását a következő három éves ciklusra.
– Gyülekezetünk diakóniai-látogatói csoportja új munkatársakat keres. Érdeklődni Missura Tiborné testvérünknél lehet.
– Október 20-án lesz az idei Reformációi Gála, melyre jegyek – szeptember 20-ig) 500,- Ft/fős áron rendelhetők a lelkészi hivatalon keresztül.
5. Offertórium:
¬- A múlt vasárnap offertóriuma Fréten 10.700,- Ft, a Bocskai úton pedig, 37. 385,-Ft volt. A mai kötelező offertórium a szórvány-gyülekezetek megsegítésére szolgál. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A mai ige így szól hozzánk: Krisztus Jézus megtörte a halál erejét, és az evangélium által világosságra hozta az elmúlhatatlan életet. (2Tim 1,10)