Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2013. augusztus 18. Hirdetés

2013. augusztus 18. Szentháromság ünnepe u. 12. vasárnap

1. Esketés:
Az elmúlt héten fogadtak egymásnak örök hűséget Dr. Linka Katalin és Szabó László testvéreink. Isten áldása kísérje őket a közös életúton!

2. Temetés: Az elmúlt héten búcsúztunk el Kurek Sándor (†85) és özv: Palányi Gézáné sz: Varga Ibolya (†85) testvéreinktől. Boldogok a halottak, akik az Úrban haltak meg (Megemlékezés fél 11-kor).

3. Alkalmaink:
– Jövő vasárnap, augusztus 25-én, délután 3 órakor lesz megválasztott lelkészünk, Gáncs Tamás beiktatása. Kérjük a kedves asszonytestvéreket, hogy segítségükkel és süteménnyel járuljanak hozzá az iktatás utáni ünnepi fogadáshoz.

4. Iratterjesztés:
– Az Evangélikus Élet legfrisebb számát és egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.

5. Egyéb:
– Ezúton is értesítjük az érintetteket és minden kedves testvérünket, hogy a kelenföldi evangélikus templom urnatemetőjének fiatorony alatti, köríves részéből az urnafülkék az akadálymentesítés miatt áthelyezésre kerülnek az új részbe. Ezért előreláthatólag augusztus 25-ig az urnatemető nem látogatható. Szíves megértésüket kérjük és köszönjük!

6. Offertórium:
¬- A múlt vasárnap offertóriuma Fréten 16.135,- Ft, a Bocskai úton pedig 32.795,-Ft volt. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A mai ige így szól hozzánk: „A megrepedt nádszálat nem töri össze, a füstölgő mécsest nem oltja el.” (Ézs 42,3)