Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2013. április. 28. Hirdetés

2013. április. 28. Húsvét ünnepe u. negyedik vasárnap

1. Esketés:

Tegnapelőtt Ráth Katalin és Ideji Tibor, tegnap, pedig Dr. Meskó Eszter és Nagy Attila, valamint Stefanidesz Beáta és Mezőcsáti Attila fogadott örök hűséget egymásnak. A házasságot szerző Isten áldja meg a párokat a közös életúton!

2. Alkalmaink:

– Ma du. 17 órától egyházmegyei kórustalálkozó lesz a budavári evangélikus templomban, melyen Bence Gábor vezetésével részt vesz gyülekezetünk énekkara is. További részletek a Hirdetőtáblán.
– Hét közbeni alkalmaink a szokott rendben lesznek megtartva, melyeket megtaláljuk a hirdetőtáblákon és a honlapunkon is.
– Kedden 18 órától az Ifjúsági Bizottság, 19 órától a Hírlevél szerkesztősége tart ülést.
– Szintén kedden este 20.30-tól apakör lesz a gyülekezeti teremben.
– Csütörtökön 19 órakor kezdődik az imaközösség következő alkalma a gyülekezeti teremben. 
– Jövő vasárnap, 9.30-tól családi istentiszteletet is tartunk templomunkban.
– Idén Kazincbarcika ad otthont egyházkerületünk missziói napjának május 11-én. Aki szívesen menne gyülekezetünkből, az kérjük, hogy április 30-ig jelezze a lelkészi hivatalban. Az egyházmegye külön buszt indít, mely ingyen vehető igénybe, de az ebéd költségeit kinek-kinek magának kell állnia! További részletek a kihelyezett plakátokon.

3. Iratterjesztés:

– Az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat ajánljuk a testvérek figyelmébe.
– Idén is szeretnénk felhívni adózó testvéreink figyelmét a 2×1%-ra. Gondoljunk evangélikus egyházunkra és gyülekezetünk alapítványára! A technikai számokat ugyancsak szórólapon megtaláljuk az iratterjesztésben.
– A Fraknó utcai szeretetszolgálatunk szívesen fogad bármi nemű tartós élelmiszert, melyet elhelyezhetünk az iratterjesztési asztal alatt lévő kosárban.
 
4. Egyéb:

– Megérkezett a fóti Kántorképző Intézet meghívója a nyári tanfolyamokra. További részletek a Hirdetőtáblán
– Kelenföldi gyülekezet bérbe kívánja adni az irodák fölötti, Bocskai útra néző 2 és fél szobás, étkezős, cirkófűtéses, felújított állapotban levő lakását.
Az épület egyházi jellegére való tekintettel különösen fontos a bérlő megbízhatósága. Érdeklődni a lelkészi hivatal telefonszámain (361 21 59; 20 824 29 07) vagy annak E-mail címen ( HYPERLINK „mailto:kelenfold@lutheran.hu” \t „_blank” kelenfold@lutheran.hu) lehet.
 
5. Offertórium:

Az offertórium Fréten 10.990,- Ft, a Bocskai úton és Balatonszárszón 42. 160,-Ft volt. A mai offertórium a gyülekezet céljait szolgálja. Isten áldása legyen az adományokon és az adakozókon egyaránt!

A heti ige így szól hozzánk: Énekeljetek az Úrnak új éneket, mert csodákat tett.”(Zsolt 98,1)