Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2023. 04. 09. Híreink

Húsvét ünnepe

Keresztelő
Múlt vasárnap megkereszteltük Kovács-Ripka Lívia és Kovács-Ripka Heléna kistestvérünket. Isten áldása kísérje őt szeretteivel együtt!

Alkalmaink
– Húsvéti istentiszteleteinket a szokott rendben tartjuk. Vasárnap este 6 órakor könnyűzenés úrvacsorás istentiszteletet, az ünnep második napján pedig örömzenés istentiszteletet tartunk.
– Húsvéthétfőn 15 órakor finn nyelvű istentisztelet is lesz.
– Kedden este 19:30-tól apakört tartunk.
– Szerdán 16:45 órakor folytatódik a bibliaiskola az új gyülekezeti teremben, 17 órától a Weiner Csellóoktett koncertje lesz templomunkban.
– Csütörtökön 18 órától kisifit tartunk az irodában.
– Pénteken 16:30-tól bibliakuckó, 17 órától nagyifi, 19 órától középkör lesz.

Egyéb
– Felhívjuk a figyelmet a Márton ládája ételdobozra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.
– A „Találkozó Veled” egyházkerületi nap idén május 13-án, szombaton Csömörön kerül megrendezésre. A programról a kihelyezett plakátokon tájékozódhatnak, jelentkezni a https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXJXq5NxeRCAU6p5CxZOWH7SY8844glQyhQNO1wmJwRSxDzA/viewform hivatkozáson lehet.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet magazin és a Credo folyóirat legfrissebb számait, a honlapon olvasható húsvéti hírlevelünket és egyéb kiadványainkat.

Perselypénz
A múlt vasárnap perselypénze, Farkasréten 18 500,- Ft, Kelenföldön 141 345,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

Húsvét ünnepének igéje:
Krisztus mondja: „Halott voltam, de íme, élek örökkön örökké, és nálam vannak a halál és a pokol kulcsai.” (Jel 1,18)