Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2023. 01. 15. Híreink

Vízkereszt ünnepe utáni 2. vasárnap

Alkalmaink
– Hétfőn este 18 órától az ökumenikus imahét kerületi kezdő alkalma lesz templomunkban, ahol Lak Gábor r. k. káplán hirdeti Isten igéjét. A többi alkalom részleteit az iratterjesztésből elvihető szórólapokon találjuk. Szintén hétfőn este 6-kor női kör lesz.
– Kedden 10 órakor Bibliaóra, 17 órától konfirmációi előkészítő, 19 órától szenior férfikör.
– Csütörtökön 18:00-tól kisifi lesz az irodában.
– Pénteken 16:30-tól kuckó (ovis, kisiskolás hittan), 17 órától Nagyifi.

Egyéb
– Gyülekezetünkben frissítést végezünk a kapcsolattartási adatokban, ehhez kérjük, hogy akik még nem tették meg, a kelenadat.lutheran.hu címen vagy papír űrlapon adják meg adataikat. A papíron kitöltött űrlapokat juttassák el a lelkészi hivatalba, vagy hozzák el a templomba.
– Környezetünkben lévő rászorultakon a Márton ládája ételdobozunkkal tudunk segíteni, amelybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet magazint, a Credo folyóirat legfrissebb számát, az Útmutatót, az Ev. naptárt, valamint az iratterjesztés egyéb kiadványait.

Adományok
A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 21.500,- Ft, Kelenföldön pedig 79.050,- Ft volt.
Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Gyülekezetünk is nehezedő anyagi helyzetbe került, ne feledjük, hogy közösségünk működését, lelkészeink és munkatársaink fizetését tagjaink adományaiból tudjuk fenntartani.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Mi pedig valamennyien az ő teljességéből kaptunk kegyelmet kegyelemre.” (Jn 1,16)