Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2023. 01. 08. Híreink

Vízkereszt ünnepe utáni 1. vasárnap

Alkalmaink
– Hétfőn este XY (fiatal felnőttek köre) lesz 19:00-től az irodában.
– Kedden 10 órakor Bibliaóra és kismamakör, 17 órától konfirmációi előkészítő.
– Szerdán 16:45-től Bibliaiskola.
– Csütörtökön 18:00-tól kisifi lesz az irodában.
– Pénteken 17 órától Nagyifi, 19 órától középkör. Ezen a pénteken még bibliakuckót nem tartunk, azt jövő héttől folytatjuk. A már konfirmált fiatalokat, ifiseket Óbudára hívjuk korcsolyázni és beszélgetni, itt találkoznak az egyházmegye ificsoportjai. Jelentkezni Molnár Lillánál lehet.
– Az idei ökumenikus imahét kerületünkben január 16–20. között lesz, templomunkban 16-án hétfőn 18:00-kor tartunk istentiszteletet Lak Gábor r.k. káplán igehirdetési szolgálatával. A további alkalmak részleteit az iratterjesztésből elvihető szórólapokon, hirdetőtábláinkon találjuk.

Egyéb
– Gyülekezetünkben frissítést végezünk a kapcsolattartási adatokban, ehhez kérjük, hogy akik még nem tették meg, a kelenadat.lutheran.hu címen vagy papír űrlapon adják meg adataikat. A papíron kitöltött űrlapokat juttassák el a lelkészi hivatalba, vagy hozzák el a templomba.
– Környezetünkben lévő rászorultakon a Márton ládája ételdobozunkkal tudunk segíteni, amelybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk adventi Hírlevelünket, az Evangélikus Élet magazint, melynek címlapján gyülekezetünk egyik konfirmációs csoportja látható, továbbá a Credo folyóirat legfrissebb számát, az Útmutatót, az Ev. naptárt, valamint az iratterjesztés egyéb kiadványait.

Adományok
A múlt vasárnapi perselypénz (óév–újév), Farkasréten 12.500,- Ft, Kelenföldön pedig 96.765,- Ft volt.
Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Gyülekezetünk is nehezedő anyagi helyzetbe került, ne feledjük, hogy közösségünk működését, lelkészeink és munkatársaink fizetését tagjaink adományaiból tudjuk fenntartani.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Akiket pedig Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai.” (Róm 8,14)