Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2022. 11. 27. Híreink

Advent 1. vasárnapja

Alkalmaink
– A mai fél 11-es istentisztelet után jótékonysági adventi vásárt tartunk, melynek bevételével a kenyai Boáz tanulmányait támogatjuk a FIKISA utcamissziós szervezeten keresztül.
– Kedden 10 órától Bibliaóra és kismamakör (tanácsterem), 17 órától konfirmációi előkészítő.
– Szerdán 16:45 órakor Bibliaiskola.
– Csütörtökön 18:00-tól kisifi a tárgyalóban és szintén 18:00-tól imakör az új gyülekezeti teremeben.
– Pénteken 16:30-tól kuckó (ovis, kisiskolás hittan) 17 órától Nagyifi az új gyülekezeti teremeben, 18:00-tól IFA a tárgyalóban.
– Szombaton 15:00-kor svéd istentisztelet a templomban.
– Vasárnap 9:30-kor családi istentiszteletet is tartunk.
– Már most hirdetjük, hogy dec. 7–21. között „Várakozás arra, Aki van” címmel háromrészes zenés adventi sorozatot tartunk a tanácsteremben. A három szerda estét érintő sorozat 18.30-kor(!) kezdődik, a sorozat perselypénze a diakóniai alapot szolgálja.

Egyéb
– Gyülekezetünkben frissítést végezünk a kapcsolattartási adatokban, ehhez kérjük, hogy akik még nem tették meg, a kelenadat.lutheran.hu címen vagy papír űrlapon adják meg adataikat. A papíron kitöltött űrlapokat juttassák el a lelkészi hivatalba, vagy hozzák el a templomba.
– Környezetünkben lévő rászorultakon a Márton ládája ételdobozunkkal tudunk segíteni, amelybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet magazin legfrissebb számát, valamint az iratterjesztés egyéb kiadványait.

Adományok
A múlt vasárnapi perselypénz, Farkasréten 17 700,- Ft, Kelenföldön 100 800,- Ft volt.
Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Gyülekezetünk is nehezedő anyagi helyzetbe került, ne feledjük, hogy közösségünk működését, lelkészeink és munkatársaink fizetését tagjaink adományaiból tudjuk fenntartani.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Királyod érkezik hozzád, aki igaz és diadalmas!” (Zak 9,9b)