Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2022. 11. 20. Híreink

Az egyházi esztendő utolsó (örök élet) vasárnapja,

Alkalmaink
– Ma délután 5 órakor Budai Énekünnepre várjuk a testvéreket a budahegyvidéki evangélikus templomba, melyen az egyházmegye hét együttese közt gyülekezetünk zenészei is szolgálnak.
– Hétfőn 18 órától női kör, 19-től XY (fiatal felnőttek köre) az irodában.
– Kedden 10 órától bibliaóra, 17 órától konfirmációi előkészítő.
– Szerdán 16:45 órakor bibliaiskola.
– Csütörtökön 18:00-tól kisifi az irodában.
– Pénteken 16:30-tól kuckó (ovis, kisiskolás hittan) 17 órától nagyifi az új gyülekezeti teremben.
– Szombaton 16:00-tól ádventi kézműves délutánt tartunk az új gyülekezeti teremben, melyre szeretettel várjuk a gyermekeket családjukkal együtt. 17 órától finn nyelvű adventi istentisztelet is lesz a tanácsteremben.
– Jövő vasárnap a 10:30-as istentiszteleten mutatkoznak be konfirmandusaink, az istentisztelet után jótékonysági ádventi vásárt tartunk, melynek bevételével a kenyai Boáz tanulmányait támogatjuk a FIKISA utcamissziós szervezeten keresztül. A bolhapiacra 9 órától várjuk a feajánlásokat a tanácsteremben.
– Már most hirdetjük, hogy dec. 7–21. között „Várakozás arra, Aki van” címmel zenés ádventi sorozatot tartunk a tanácsteremben. A három szerda estét érintő sorozat 18.30-kor(!) kezdődik, a sorozat perselypénze a diakóniai alapot szolgálja.

Egyéb
– Gyülekezetünkben frissítést végezünk a kapcsolattartási adatokban, ehhez kérjük, hogy akik még nem tették meg, a kelenadat.lutheran.hu címen vagy papír űrlapon adják meg adataikat. A papíron kitöltött űrlapokat juttassák el a lelkészi hivatalba, vagy hozzák el a templomba.
– Környezetünkben lévő rászorultakon a Márton ládája ételdobozunkkal tudunk segíteni, amelybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet magazin legfrissebb számát, valamint az iratterjesztés egyéb kiadványait.

Adományok
A múlt vasárnapi perselypénz, Farkasréten 15 440,- Ft, Kelenföldön 77 765,- Ft volt.
Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Gyülekezetünk is nehezedő anyagi helyzetbe került, ne feledjük, hogy közösségünk működését, lelkészeink és munkatársaink fizetését tagjaink adományaiból tudjuk fenntartani.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Legyen derekatok felövezve, és lámpásotok meggyújtva.” (Lk 12,35)