Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2022. 10. 02. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 16. vasárnap

Alkalmaink
– Kedden 10 órától Bibliaóra, 17 órától Konfirmációi előkészítő a régi gyülekezeti teremben, 19 órától kibővített elnökségi ülés.
– Szerdán 16:45 órakor Bibliaiskola a Bocsaki úti új gyülekezeti teremben, melynek keretében folytatjuk János evangéliumának magyarázatos sorozatát.
– Csütörtökön 18:00-tól ifjúsági kört (ifit) tartunk, és imaóra lesz a régi gyülekezeti teremben.
– Pénteken 16:30-tól bibliakuckó (ovis és kisiskolás hittan), 17 órától nagyifi.
– Szombaton Kelenföldön takarítónapot tartunk, segítőket várunk délelőtt, a Deák téren országos evangélizáció lesz.
– Már most hirdetjük, hogy a gyülekezeti hétvége október 21–23. között lesz.

Egyéb
– Evangélikusok vagyunk és Te? Október 1-jétől lehet online kitölteni a népszámlálási íveket, aki így nem töltötte ki, azokat október 17-től kérdezőbiztosok keresik fel. Bíztatunk mindenkit, hogy ne feledkezzen meg a felekezeti hovatartozásáról nyilatkozni. Akinek nehézsége van az online kitöltéssel kérjük jelezze az irodában, hogy segítséget tudjuk keresni a számára.
– Gyülekezetünkben is frissítést végezünk a kapcsolattartási adatokban, ehhez kérjük, hogy akik még nem tették meg, a kelenadat.lutheran.hu címen vagy papír űrlapon adják meg adataikat. A papíron kitöltött űrlapokat juttassák el a lelkészi hivatalba, vagy hozzák el a templomba.
– Az ukrajnai háborús helyzetben szenvedők megsegítésére a perselypenz.hu oldalon vagy az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül utalhatunk adományokat.
– Környezetünkben lévő rászorultakon a Márton ládája ételdobozunkkal tudunk segíteni, amelybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet magazin legfrissebb számát, valamint az iratterjesztés egyéb kiadványait.

Adományok
A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 13 150,- Ft, Kelenföldön pedig 64 590,- Ft volt.
Gyülekezetünk is nehezedő anyagi helyzetbe került, ne feledjük, hogy közösségünk működését, lelkészeink és munkatársaink fizetését tagjaink adományaiból tudjuk fenntartani.
Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Krisztus Jézus megtörte a halál erejét, és az evangélium által világosságra hozta az elmúlhatatlan életet.” (2 Tim 1,10)