Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2022. 08. 14. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 9. vasárnap

Keresztelés
A múlt vasárnap megkereszteltük Kovács-Dunai Ruben, Bene Ádám és Bene Dávid kistestvérünket. Isten áldása kísérje őket szeretteikkel együtt!

Esketés
Az elmúlt héten fogadtak egymásnak örök hűséget templomunkban Csizovszky Anna és László Dávid testvéreink. Isten áldása kísérje őket közös életútjukon.

Egyéb
– Gyülekezetünk a kapcsolattartási adatokban frissítést szeretnénk végezni, ehhez kérjük a gyülekezet tagjait, hogy a kelenadat.lutheran.hu címen vagy papír űrlapon adják meg adataikat. A papíron kitöltött űrlapokat juttassák el a lelkészi hivatalba, vagy hozzák el a templomba.
Állatok a Bibliában címmel hétfőtől péntekig tartjuk idei nyári napközis hittantáborunkat.
– Az ukrajnai háborús helyzetben szenvedők megsegítésére a perselypenz.hu oldalon vagy az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül utalhatunk adományokat.
– Környezetünkben lévő rászorultakon a Márton ládája ételdobozunkkal tudunk segíteni, amelybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk nyári hírlevelünket, valamint az iratterjesztés egyéb kiadványait.

Adományok
A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 8 500,- Ft, Kelenföldön 53 575,- Ft volt.
Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatunk.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Jézus mondja: „Akinek sokat adtak, attól sokat kívánnak, és akire sokat bíztak, attól többet kérnek számon.” (Lk 12,48b)