Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2022. 08. 07. Híreink

 Szentháromság ünnepe utáni 8. vasárnap

Temetés
Az elmúlt héten kísértük utolsó útjára Gruberné Gudra Máriát, akit 91 éves korában hívott magához Teremtője. Jézus mondja: Én vagyok a Feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él. Isten adjon vigasztalást a gyászolóknak!

Egyéb
– A régi gyülekezeti termünk megújult, a rendezéséhez, takarításához segítő kezeket keresünk. Molnár Lilla lelkésznő péntek 16:00-tól várja azokat, akiknek idejük van és szívesen jönnek.
– Az ukrajnai háborús helyzetben szenvedők megsegítésére a perselypenz.hu oldalon vagy az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül utalhatunk adományokat.
– A környezetünkben lévő rászorulókon a Márton ládája ételdobozunkkal tudunk segíteni, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk nyári hírlevelünket, és az iratterjesztés egyéb kiadványait.

Perselypénz
A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 10 500,- Ft, Kelenföldön pedig 25 920,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje
Éljetek úgy, mint a világosság gyermekei. A világosság gyümölcse ugyanis csupa jóság, igazság és egyenesség.” (Ef 5,8-9)