Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2022. 07. 03. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 3. vasárnap

Keresztelő
A múlt vasárnap megkereszteltük Bencze Róza Teodóra, Pohánka Hanga és Pohánka Csenge kistestvéreinket. Isten áldása kísérje őket szeretteikkel együtt!

Esketés
A múlt héten fogadtak egymásnak örök hűséget Nagy Benedek és Nagy Réka. Isten áldása kísérje őket közös életútjukon.

Megemlékezés
A mai napon megemlékezünk a három évvel ezelőtt elhunyt testvérünkről, Száll Péterné született Kardos Katalinról. Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él.

Egyéb
– Gyülekezetünk a kapcsolattartási adatokban frissítést szeretnénk végezni, ehhez kérjük a gyülekezet tagjait, hogy a kelenadat.lutheran.hu címen vagy papír űrlapon adják meg adataikat. A papíron kitöltött űrlapokat juttassák el a lelkészi hivatalba, vagy hozzák el a templomba.
– Az ukrajnai háborús helyzetben szenvedők megsegítésére a perselypenz.hu oldalon vagy az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül utalhatunk adományokat.
– Környezetünkben lévő rászorultakon a Márton ládája ételdobozunkkal tudunk segíteni, amelybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk nyári hírlevelünket, az Evangélikus Élet, a Credo folyóirat legfrissebb számait, valamint az iratterjesztés egyéb kiadványait.

Adományok

A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 27 500,- Ft Kelenföldön 31 840,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatunk.
Kérjük, hogy aki még átutalással szeretnék még támogatni az áldozati vasárnap céljait, a közleménybe írják be: Áldozati vasárnap.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Jézus Krisztus mondja: „Az Emberfia azért jött hogy megkeresse és megtartsa az elveszettet.” (Lk 19,10)