Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2022. 06. 26. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 2. vasárnap

Keresztelő
A héten megkereszteltük Balogh Réka, Marcell és Léna kistestvéreinket. Isten áldása kísérje őket szeretteikkel együtt!

Alkalmaink
– Ma 19 órakor az Inferno Minor kórus ad jótékonysági hangversenyt templomunkban.
– Kedden 10 órakor nyugdíjas bibliaóra lesz.
– Nyári napközis hittantáborunkat augusztus 15–19. között tartjuk, Állatok a Bibliában címmel. Jelentkezni Molnár Lillánál lehet június 30-ig. Szintén nála lehet jelentkezni a Szélrózsa ev. ifj. fesztiválra is.
– Már most hirdetjük, hogy július 23-án, szombaton újra megrendezésre kerül az „Ez az a nap!” című ima- és dicsőítő nap a Puskás Arénában. Jegyek online formában még vásárolhatók.

Egyéb
– Gyülekezetünk a kapcsolattartási adatokban frissítést szeretnénk végezni, ehhez kérjük a gyülekezet tagjait, hogy a kelenadat.lutheran.hu címen vagy papír űrlapon adják meg adataikat. A papíron kitöltött űrlapokat juttassák el a lelkészi hivatalba, vagy hozzák el a templomba.
– Az ukrajnai háborús helyzetben szenvedők megsegítésére a perselypenz.hu oldalon vagy az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül utalhatunk adományokat.
– Környezetünkben lévő rászorultakon a Márton ládája ételdobozunkkal tudunk segíteni, amelybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk nyári hírlevelünket, az Evangélikus Élet, a Credo folyóirat legfrissebb számait, valamint az iratterjesztés egyéb kiadványait.

Adományok

A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 13 000,- Ft Kelenföldön 48 500,- Ft volt. Mai adományainkkal országos gyűjtést támogatunk, a gyógykezeltetés céljára.
Kérjük, hogy aki még átutalással szeretnék még támogatni az áldozati vasárnap céljait, a közleménybe írják be: Áldozati vasárnap.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Jézus Krisztus mondja: „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Mt 11,28)