Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2022. 05. 01. Híreink

Húsvét ünnepe utáni 2. vasárnap

Alkalmaink
– Hétfőn este 18 órától Női kör és vele párhuzamosan FÉK.
– Kedden 10 órakor nyugdíjas bibliaóra.
– Szerdán 16:45-kor folytatódik a bibliaiskola.
– Csütörtökön 19 órától online Imaóra.
– Pénteken 17 órától konfirmációs felkészítés.
– Jövő hétvégén tartjuk tavaszi gyülekezeti hétvégénket Balatonszárszón.
– Már most hirdetjük, hogy a Találkozó Veled északi egyházkerületi nap május 28-án lesz Óbudán. Gyülekezetünk missziói munkatársához, Asztalos Györgyhöz bátran forduljunk bizalommal kérdéseinkkel (jelentkezési határidő: május 15.).
– Nyári napközis hittantáborunkat augusztus 15–19. között tartjuk, jelentkezni Molnár Lillánál lehet, jelentkezési határidő: június 30.

Egyéb
– Felhívjuk a figyelmet a nyári kántorképző tanfolyamokra, melyekre május 30-ig lehet jelentkezni. Részletek itt olvashatók.
– Az ukrajnai háborús helyzetben szenvedők megsegítésére a perselypenz.hu oldalon vagy az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül utalhatunk adományokat.
– Környezetünkben lévő rászorultakon a Márton ládája ételdobozunkkal tudunk segíteni, amelybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk húsvéti hírlevelünket, az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint az iratterjesztés egyéb kiadványait.

Adományok

A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 11 880,- Ft, Kelenföldön pedig 76 085,- Ft volt.
Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Jézus Krisztus mondja: „Én vagyok a jó pásztor. Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem őket, ők pedig követnek engem. Én örök életet adok nekik.” (Jn 10,11.27–28)