Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2022. 02. 20. Híreink

Hatvanad vasárnapja

Temetés
Szomorú szívvel. de a feltámadásba vetett hittel hirdetjük, hogy Prőhle Henrik testvérünk, gyülekezetünk hűséges tagja és volt presbitere búcsúztató szertartása jövő szerdán, február 23-án délben lesz a farkasréti temető Hóvirág utcai ravatalozójában.

Alkalmaink
– Ma este 18 órakor háromalkalmas vesperasorozatot indítunk az év igéje körül, vendég-igehirdetők szolgálatával (szórólap az iratterjesztésből elvihető). A mai alkalmon Mészáros Anna Zsóka hirdeti az igét a Fővárosi Protestáns Kántorátus szolgálatával.
– Holnap este 18 órától női kör a régi gyülekezeti teremben, 19 órakor XY-kör a tanácsteremben.
– Kedden 10 órakor nyugdíjas bibliaóra, 18 órakor hírlevél szerkesztőségi ülés.
– Szerdán 16:45-től bibliaiskola a Bocskai úti gyülekezeti teremben.
– Pénteken 16:30-tól „kuckó” (óvodás, kisiskolás hittan), 17 órától nagyifi és konfirmációs felkészítés, 19:00-től pedig kisifi lesz.

Egyéb
Felhívjuk a figyelmet a Márton ládája ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet és a Credo folyóirat legfrissebb számait, és az iratterjesztés egyéb kiadványait.

Adományok
A múlt vasárnapi perselypénz Farkasréten 16 090,- Ft, Kelenföldön pedig 82 135,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
„Ma, ha az ő szavát halljátok, ne keményítsétek meg a szíveteket.” (Zsid 3,15)