Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2021. 11. 14. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni utolsó előtti – Reménység vasárnap

Alkalmaink
– Ma este 18:00-tól könnyűzenés úrvacsorás ifjúsági istentiszteletet tartunk.
– Hétfőn 18:30 órakor a Női kör következő alkalma a Magyari u. régi  gyülekezeti teremben; 19:00-től az XY alkalma a tanácsteremben.
– Kedden 10 órakor Nyugdíjas bibliaóra a Bocskai úti új gyülekezeti teremben és kismamakör a tanácsteremben.
– Szerdán 16:45 órakor Bibliaiskola a Bocskai úti új gyülekezeti teremben.
– Pénteken 16:30-tól kuckó, 17:00-tól Nagyifi a kis hittanteremben és konfirmációs felkészítés az új gyülekezeti teremben, 18:45-től kisifi a kis hittanteremben.
– Jövő szombaton 18 órakor a Pax et bonum kamarakórus ad hangversenyt templomunkban, műsorukban ószövetségi motettákat énekelnek.
– Jövő vasárnap, örök élet vasárnapján a 10:30-as istentiszteleten imádságban és gyertyagyújtással emlékezünk meg az elmúlt évben elhunyt testvéreinkről. A Botta-Kendeh Ifjúság tagjait is erre az istentiszteletre hívjuk.
– November 27-én, szombaton 16:00-tól ádventi kézműves délutánt tartunk, szeretettel várjuk a gyermekeket és szüleiket.

Egyéb
– Felhívjuk a figyelmet a Márton ládája ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.
– Idén is lesz ádventi jótékonysági ádventi vásár (nov 28.). Lakásifis testvéreink jóvoltából ismét előrendelhető ádventi koszorú is, melynek prototípusai megtekinthetőek az előtérben. A mellettük lévő lapon lehet feliratkozni.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk őszi Hírlevelünk és az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat.

Adományok
Múlt heti vasárnapunk perselypénze Farkasréten 15.900,- Ft, Kelenföldön pedig 69.115,- Ft volt.
Köszönjük, akik már támogatták az idei áldozati vasárnapunkat! Akik szeretnének még részt vállalni a gyűjtésből, azok ezt átutalással tehetik meg. Kérjük, hogy a közleménybe írják be: Áldozati vasárnap.
A mai offertóriummal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Mindannyiunknak leplezetlenül kell odaállnunk Krisztus ítélőszéke elé.” (2 Kor 5,10)