Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2021. 11. 07. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni utolsó előttit megelőző / Ítéletvasárnap

Alkalmaink:

– Hétfőn 18 órakor a férfikör következő alkalmán Prof. Dr. Petrovay Kristóf csillagász Kozmikus hatások a Földre címmel tart előadást a Magyari I. u-i régi gyül. teremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk!

– Kedden 10 órakor nyugdíjas bibliaóra a Bocskai úti új gyül. teremben, 19.30 órától Apakör a Magyari I. u-i régi gyül. teremben.

– Szerdán 16:45 órakor bibliaiskola a Bocskai úti új gyül. teremben.

– Pénteken 16:30-tól kuckó, 17:00-tól nagyifi a kis hittanteremben, 18:45-től kisifi a kis hittanteremben és 19:00-től a középkör következő alkalmát tartjuk az új gyül. teremben.

– Jövő vasárnap 18:00-tól könnyűzenés úrvacsorás ifjúsági istentiszteletet tartunk.

– Két hét múlva, örök élet vasárnapján a 10:30-as istentiszteleten imádságban és gyertyagyújtással emlékezünk meg tavaly óta elhunyt testvéreinkről.

– November 27-én, szombaton 16:00-tól adventi kézműves délutánt tartunk, szeretettel várjuk a gyermekeket és szüleiket.

– Az énekkar a járványhelyzet miatt előreláthatólag két hétig nem próbál, az újrakezdés lehetőségeiről értesítjük az érdeklődőket.

Egyéb:

– Felhívjuk a figyelmet a Márton ládája ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

– Idén is lesz ádventi jótékonysági adventi vásár (nov 28.). Lakásifis testvéreink jóvoltából ismét előrendelhető ádventi koszorú, melynek prototípusai megtekinthetőek az előtérben. A mellettük lévő lapon lehet feliratkozni.

Iratterjesztés:

-A testvérek figyelmébe ajánljuk őszi hírlevelünk és az Evangélikus Élet legfrissebb számait, valamint egyéb kiadványainkat.

Perselypénz:

– Múlt heti vasárnapunk perselypénze Farkasréten 15 200,- Ft, Kelenföldön pedig 113.145,- Ft volt. Köszönjük, akik már támogatták az idei áldozati vasárnapunkat! Akik szeretnének még részt vállalni a gyűjtésből, azok ezt átutalással tehetik meg. Kérjük, hogy a közleménybe írják be: Áldozati vasárnap. A mai offertóriummal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:

Más alapot senki sem vethet a meglévőn kívül, amely a Jézus Krisztus. (1Kor 3,11)