Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2021. 10. 31. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 22. vasárnap, Reformáció ünnepe

Keresztelés

A múlt vasárnap megkereszteltük Isó Luca Orsolya kistestvérünket, Isten áldása legyen életén és családján!

Megemlékezés
A múlt héten kísértük utolsó földi útjára Sándor Istvánné sz. Hirsch Györgyi (†77) testvérünket. Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él!

Alkalmaink
• Hétfőn 19:00-től XY-kört tartunk a tanácsteremben, várjuk az érdeklődő fiatal felnőtteket!
• Kedden 10 órakor Nyugdíjas bibliaóra a Bocskai úti új gyülekezeti teremben; kismamakör a tanácsteremben. Este 6 órakor Hírlevél szerkesztőségi megbeszélés a lelkészi hivatalban, 7-től FIFA a Magyari utcai régi gyülekezeti teremben.
• Szerdán 16:45 órakor Bibliaiskola a Bocskai úti új gyülekezeti teremben.
• Csütörtökön 19 órakor az Imaközösség telefonon lesz megtartva, a bekapcsolódási szándékot kérjük Asztalos Gyurgy testvérünknek a +36 30 688 0289 telefonszámon jelezzék.
• Pénteken 16:30-tól az óvodásokat, kisiskolásokat várjuk kuckóra; 16:45-től Nagyifi a kis hittanteremben, 17 órakor konfirmációi oktatás az Bocskai úti új gyülekezeti teremben, 18:45-től pedig a kisifi a kis hittanteremben.
• Jövő vasárnap 9.30-kor családi istentiszteletet is tartunk.
• Urnatemetőnk okt. 30–nov. 1. között 8–19 óráig tart nyitva.

Egyéb
• Felhívjuk a figyelmet a Márton ládája ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.
• Idén is lesz ádventi jótékonysági vásár (nov 28.). Lakásifis testvéreink jóvoltából ismét előrendelhető ádventi koszorú is, melynek prototípusai megtekinthetőek az előtérben. A mellettük lévő lapon lehet feliratkozni.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk őszi Hírlevelünket és az Evangélikus Élet legfrissebb számait, valamint egyéb kiadványainkat.

Adoményok
Múlt heti vasárnap perselypénze Farkasréten 14 920,- Ft, Kelenföldön pedig 64 500,- Ft volt.
Köszönjük, akik már támogatták az idei áldozati vasárnapunkat! Akik szeretnének még részt vállalni a gyűjtésből, azok ezt átutalással tehetik meg. Kérjük, hogy a közleménybe írják be: Áldozati vasárnap.
A mai offertóriumot országos gyűjtés keretében a Biblia terjesztésére gyűjtjük.
Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
„Más alapot senki sem vethet a meglévőn kívül, amely a Jézus Krisztus.” (1Kor 3,11)