Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2021. 10. 17. Híreink

Szentháromság ünnepe utáni 20. vasárnap

Alkalmaink
• Hétfőn 18.00 órától női kör a Bocskai úti új gyülekezeti teremben.
• Kedden 10 órakor nyugdíjas bibliaóra ugyanott.
• Szerdán 16.45 órakor bibliaiskola ugyancsak a Bocskai úti új gyülekezeti teremben.
• Pénteken 16.30-kor kuckó [óvodás–kisiskolás hittan] a Magyari utcai régi gyülekezeti teremben, 16.45-től nagyifi a Bocskai úti új gyülekezeti teremben, 17 órakor konfirmációs felkészítés a tanácsteremben és 18.45-től kisifi a Magyari utcai régi gyülekezeti teremben.

Egyéb
• Felhívjuk a figyelmet a Bocskai úti bejárat mellett található Márton ládája ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.
• A Luther Kiadó kérésére hirdetjük, hogy Gáncs Tamás Negyvenkét életjel című új könyvének bemutatója október 19-én 18 órakor lesz az Evangélikus Országos Múzeumban (szórólap elvihető).
• Idén is megszervezzük ádventi jótékonysági vásárunkat (nov 28.). Lakásifis testvéreink jóvoltából ismét előrendelhető ádventi koszorú is, melynek prototípusai megtekinthetőek az iratterjesztési asztalon. A mellette lévő lapon lehet feliratkozni. 

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk őszi hírlevelünk és az Evangélikus Élet legfrissebb számait, valamint egyéb kiadványainkat.

Adományok
A múlt heti perselypénz Farkasréten 12 100,- Ft, Kelenföldön pedig 71 355,- Ft volt.
Köszönjük, akik már támogatták az idei áldozati vasárnapunk célját, a gyermek- és ifjúsági munka anyagi megerősítését. Akik szeretnének még részt vállalni a közös gyűjtésből, azok ezt átutalással tehetik meg. Kérjük, hogy a közleménybe írják be: Áldozati vasárnap 2021.
Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Ember, megmondta neked, hogy mi a jó és mit kíván tőled az ÚR! Csak azt, hogy élj törvény szerint, törekedj szeretetre, és légy alázatos Isteneddel szemben.” (Mik 6,8)