Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet - Hol vagyunk

2021. 10. 03. Híreink

Szentháromság ünepe utáni 18. vasárnap

Megemlékezés
A múlt héten kísértük utolsó földi útjára Doór Attiláné Zsuzsa (†73) és Kiss Lászlóné, Ködmön Klára (†87) testvéreinket.
Jézus mondja: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él!
Imádságban megemlékezünk Formanekné Missura Máriáról (10 éve tért haza Teremtőjéhez), valamint Bakula Katalinról és szüleiről.

Esküvő
Szombaton fogadtak egymásnak örök hűséget templomunkban Tóth Adrienn és Varga László testvéreink. Isten áldása legyen közös útjukon!

Alkalmaink
• Ma tartjuk idei áldozati vasárnapunkat, melyet a gyermek- és ifjúsági munka támogatására hirdettünk meg. A borítékban magunkkal hozott adományokat köszönjük, és a hirdetést követően fogjuk összegyűjteni. Kérjük, hogy akik átutalással szeretnék támogatni az áldozati vasárnap idei célját, a közleménybe írják be: áldozati vasárnap.
• Kedden 10 órakor nyugdíjas bibliaórát tartunk az új gyülekezeti teremben, 19 órakor pedig szenior férfikör lesz szintén az új gyülekezeti teremben.
• Szerdán 16.45 órakor bibliaiskola lesz az új gyülekezeti teremben.
• Csütörtökön 19 órakor imaóra lesz az új gyülekezeti teremben.
• Pénteken 16.30-kor kuckó [óvodás–kisiskolás hittan] a régi gyülelezeti teremben, 17 órakor konfirmációs felkészítés, 19 órakor középkör az új gyülekezeti teremben.
• Jövő szombaton délelőtt 9-től takarítónapot tartunk a gyülekezetben, melyre várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat, akik szívesen részt vesznek a takarítási, rendrakási munkában, épületen kívül-belül. Aki teheti, jelentkezzen a gyülekezeti listán közzétett táblázaton keresztül. Dél körül közös ebéddel pihenünk meg a rendrakás után.
• Jövő vasárnap 18 órakor úrvacsorás ifjúsági istentiszteletet tartunk.
• Őszi gyülekezeti hétvégénk október 15–17. között lesz.

Egyéb
Felhívjuk a figyelmet, a Márton ládája ételdobozunkra, melybe várjuk az adományokat a ládába helyezve vagy a lelkészi hivatalba.

Iratterjesztés
A testvérek figyelmébe ajánljuk az Evangélikus Élet legfrissebb számát, valamint egyéb kiadványainkat.

Adományok
A múlt heti perselypénz Farkasréten 13 550,- Ft, Kelenföldön 39 100,- Ft volt. Mai adományainkkal gyülekezetünket támogatjuk. Isten áldása legyen az adakozókon és az adományokon egyaránt!

A hét igéje:
Azt a parancsolatot is kaptuk tőle, hogy aki szereti Istent, szeresse a testvérét is. (1Jn 4,21)